Art Club: Ndarja e çmimit Tradicional me rastin e shënimit të 25-vjetorit

December 26, 2015   | Ngjarjet - Events

Kalimera-Poetike-Art-Club-Ulqin-25-vjetoriShoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë ndarjen e Çmimit Tradicional me rastin e shënimit të 25-vjetorit të saj.

Ceremonia do të mbahet të hënën, më 28 dhjetor 2015, në orën 12:00, në mjediset e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin.