Konvencija SDP Ulcinj do sada garant uspjeha u budućnosti
U Ulcinj ove subote je održana Osma redovna izborna Konvecnija Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije u Ulcinju. Prepuna sala Skupštine Opštine je ugostila preko 200 delagata, članova SDP i gostiju Konvencije.  Konvenciju su na pozdravili gosti iz političkih partija koje djeluju u Ulcinju na čelu sa Fatmirom Đekom, predsednikom DP i Opštine Ulcinj a obratili su se i Nazif Cungu predsjednik Force, Amir Holaj predsjenik GP “Perspektiva”, Muhamed Zenka predsjednik DUA, Mehmet Bardhi predsjednik DS u CG, kao i predsjednici... Vazhdo

December 7, 2015  :: news :: Comments Off on Konvencija SDP Ulcinj do sada garant uspjeha u budućnosti
Tags:

Lamežević: Nefunkcionisanje vlasti u Ulcinju na štetu građana
Nefunkcionisanje vladajuće koalicije u Ulcinju samo je potvrda da partije vlasti rade isključivo za lične uskopartijske interese, a ne za interese grada i građana, tvrdi predsjednik ulcinjskog Odbora Pozitivne Crne Gore Fuad Lamežević. “Ponašanje političkih subjekata koji čine vlast u gradu je krajnje neodgovorno prema građanima, koji po logici stvari očekuju prosperitetniju budućnost kroz intenzivni i odgovorni rad i saradnju koalicionih partnera. Međutim, umjesto takvih očekivanja, Ulcinj je  dobio, od samog početka,... Vazhdo

December 6, 2015  :: news :: Comments Off on Lamežević: Nefunkcionisanje vlasti u Ulcinju na štetu građana
Tags:

Intervistë me Sekretarin e Përgjithshëm të Lidhjes së Tretë Shqiptare të Prizrenit në SHBA, studiuesin dhe publicistin Tomë Mrijaj
  Lugu i Drinit, është dhe mbetet vendi im më i dashur në botë Pyetje: Ju shpesh herë gjatë jetës tuaj si aktivist i palodhur për çështjen kombëtare dhe posaçërisht për Liritë dhe të Drejtat e Njeriut në Kosovë, në mediat në vendlindje dhe këtu në Amerikë, keni dhënë intervista me profile të ndryshme. A mendoni, se tani ka ardhur koha që të flisni për historinë e jetës dhe krysisht për rininë tuaj dhe cili ishte shkaku qe ju lat me dhimbje vendlindjen?     Tomë Mrijaj: Ju falënderoj shumë... Vazhdo

December 6, 2015  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Intervistë me Sekretarin e Përgjithshëm të Lidhjes së Tretë Shqiptare të Prizrenit në SHBA, studiuesin dhe publicistin Tomë Mrijaj
Tags:

Mbahet takimi i partive politike shqiptare, për platformen e perbashket zgjedhore
Të premten në Ulqin është mbajtur takimi i dytë i liderëve të grupimeve politike shqiptare, ku temë e bisedimesh ishte nevoja për përpilimin e platformës së përbashkët, raporton portali Ul.info. Me ftesë të liderit të Partisë demokratike Fatmir Gjeka, në tubim ishin të pranishëm liderët e Forcës së re demokratike Nazif Cungu, Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka, Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi, Iniciativës qytetare Vasel Sinishtaj, Alternativës shqiptare Gjergj Camaj dhe Lëvizjes... Vazhdo

December 5, 2015  :: Politika :: Comments Off on Mbahet takimi i partive politike shqiptare, për platformen e perbashket zgjedhore
Tags:

Politika ne Ulqin pa fund: Bien maskat, Gjeka i ka ofruar PDS-së postin e kryetarit të Komunës!
Para disa ditëve portali lajm.me doli me një artikull ku thuhej se kryetari aktual i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, i ka ofruar PDS-së (DPS) postin e kryetarit, në shkëmbim të qëndrimit me çdo kusht në pushtet, raporton portali Lajm.me. Pas kësaj, në ditët në vijim, antarët dhe zyrtarët e kësaj partie u munduan që ta përgënjeshtrojnë këtë, duke u marrur më tepër me portalin tone se sa me vetë lajmin. Portali ynë u akuzua për shpifje dhe njëanshmëri partiake. Tani mund të vërtetohet se nuk është vetëm... Vazhdo

December 5, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Politika ne Ulqin pa fund: Bien maskat, Gjeka i ka ofruar PDS-së postin e kryetarit të Komunës!
Tags:

Izrade zajedničke platforme zahtjeve Albanaca u Crnoj Gori
I Forca razgovara sa Đekom Sastanku prisustvuju i Zana Sarvan i Kadri Sinani(Perspektiva), Saubih Mehmeti(DS) i Hadži Sulejmani(DP) Autor: Samir Adrović U Ulcinju su noćas nastavljeni razgovori predstavnika albanskih partija oko izrade zajedničke platforme koja bi trebalo da jasno definiše zahtjeve Albanaca u Crnoj Gori. U kabinetu predsjednika Opštine Fatmira Đeke, koji je i lider Demokratskie partije, prisutvuju i lideri Force, Demokratske unije Albanaca, Demokratskog saveza, Perspektive, Građanske inicijative i Albanske alternative,... Vazhdo

December 5, 2015  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Izrade zajedničke platforme zahtjeve Albanaca u Crnoj Gori
Tags:

Na maloj plaži Zuberima vratili imovinu, Miloševićima neće
Na za­htjev Op­šti­ne Ul­cinj Ko­mi­si­ja za žal­be u Pod­go­ri­ci u po­stup­ku vra­ća­nja imo­vi­ne na lo­kalitetu Ki­no ba­šta po­ni­šti­la je rje­še­nje Ko­mi­si­je za re­sti­tu­ci­ju iz Ba­ra ko­jim se po­ro­di­ci Mi­lo­še­vić na toj lo­ka­ci­ji vra­ća oko 800 kva­dra­ta, sa­op­šte­no je iz Se­kre­ta­ri­ja­ta za za­šti­tu op­štin­ske imo­vi­ne. Pod­sje­ti­mo, ne­dav­no je od­lu­kom Vr­hov­nog su­da po­tvr­đe­no rje­še­nje Ko­mi­si­je za re­sti­tu­ci­ju... Vazhdo

December 5, 2015  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Na maloj plaži Zuberima vratili imovinu, Miloševićima neće
Tags:

Fatmir Đeka fotelju ponudio DPS-u
De­mo­krat­ska par­ti­ja sol­ci­ja­li­sta u Ul­ci­nju ne­će po­dr­ža­ti even­tu­al­nu ini­ci­ja­ti­vu za iz­gla­sa­va­nje ne­po­vje­re­nja pred­sjed­ni­ku Op­šti­ne Fat­mi­ru Đe­ki već sa For­com i ko­a­li­ci­jom al­ban­skih par­ti­ja na či­jem je Đe­ka če­lu, pre­go­va­ra­ti o pre­kon­po­zi­ci­ji Vla­sti u naj­ju­žni­joj op­šti­ni. Ka­ko „Dan“ sa­zna­je ti raz­go­vo­ri mo­gli bi da poč­nu već da­nas, a da će vr­lo br­zo usli­je­di­ti po­tvr­dio... Vazhdo

December 5, 2015  :: news :: Comments Off on Fatmir Đeka fotelju ponudio DPS-u
Tags:

Karate Club ,, Rei ,, mori pjesë në turneun mbarkombëtar në Tiran
KK ,,Rei,, vazhdon me suksese dhe në turneun mbarkombëtar në Tiran me rastin e ditës së Flamurit.KK,,Rei,, mori pjesë me 4 garues ku arritën të korurzohen me : 1 medalje të Artë , 2 medalje Argjendta dhe 3 medalje të Bronzta. Trajnerët përgëzojn garuesit për rezulltatet e arritura. Karate Club Rei Ulcinj-Ulqin Facebook  Vazhdo

December 4, 2015  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Karate Club ,, Rei ,, mori pjesë në turneun mbarkombëtar në Tiran
Tags:

Media shqipe ne Mal te Zi – Video
Në Malin e Zi, kushtetuta parashikon që mediat e pakicave të ndihmohen nga shteti me subvencione financiare. Por drejtuesit e mediave në gjuhën shqipe, që kualifikohen për një mbështetje të tillë, ankohen se nuk po e përfitojnë këtë ndihmë. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj sjell hollësi nga Ulqini. VAO  Vazhdo

December 4, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Media shqipe ne Mal te Zi – Video
Tags:

Page 10 of 167« First...89101112...203040...Last »