Ja çfarë deklaroi Ambasadorja Gjermane Shtajnaker dhe deputeti Abazoviq
Deputeti i pavarur në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq dhe ambasadorja e Gjermanisë në Podgoricë Gudrun Shtajnaker kanë deklaruar sot se do të ishte jashtëzakonisht keq nëse Këshilli për privatizim vendos që në procesin e privatizimit të Kripores është paguar kompensimi i drejtë, raporton portali Ul.Info. Abazoviq, siç transmeton Vijesti, ka thënë që kryetari i Këshillit Millo Gjukanoviq është në konflikt të interesit sepse Prva banka, banka private e familjes së tij, ka nën hipotekë 70 për qind të... Vazhdo

December 22, 2015  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ja çfarë deklaroi Ambasadorja Gjermane Shtajnaker dhe deputeti Abazoviq
Tags:

Abazovic: Za 800.000 eura 14 miliona kvadrata na plaži!
Ukoliko Savjet za privatizaciju na sjednici donese zaključak da je prilikom privatizacije Solane plaćena pravična naknada i za zemljište ova sada privatna firma Eurofonda, koja je većinski paket akcija Solane dobila za 800 hiljada eura, moći će da upiše 14 miliona kvadrata sada državnog zemljišta na pjeni od mora na svoje ime, kazao je danas poslanik Dritan Abazović na konferenciju u Skupštini Crne Gore koju je održao zajedno sa ambasadorkom Njemačke Gudrun Štajnaker. “Ukoliko Solana bude ugrožena Crna Gora neće... Vazhdo

December 22, 2015  :: news :: Comments Off on Abazovic: Za 800.000 eura 14 miliona kvadrata na plaži!
Tags:

Omer Bajraktari, menadžer Opštine Ulcinj biće gost Boja jutra na TV Vijesti u petak, 25. decembra
Autor: Mileva Kostić Omer Bajraktari, menadžer Opštine Ulcinj biće gost Boja jutra na TV Vijesti u petak, 25. decembra u okviru rubrike “Moj grad”. Bajraktari će odgovarati na pitanja gledalaca najužnije crnogorske opštine, te obavijestiti javnost šta lokalna uprava tog grada konkretno radi i šta je planirano od investicija u narednom periodu. Pitanja za nadležne u ulcinjskoj opštini možete slati na mejlove boje.jutra@vijesti.me i boje.jutra@gmail.com ili putem Facebook stranice emisije “Boje jutra”.  “Moj... Vazhdo

December 22, 2015  :: news :: Comments Off on Omer Bajraktari, menadžer Opštine Ulcinj biće gost Boja jutra na TV Vijesti u petak, 25. decembra
Tags:

Klubi i Taekwondo-së Ulqini prinë me 17 medalje të arta
TAEKWONDO KUPA E MALIT TË ZI  2015 Të dielen me datë 20.12.2015 në Podgoricë u mbajtë Kupa e Malit të Zi në sportin e Taekwondo-së në diciplinat dyliftim dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 12 garues në të gjitha kategoritë. Klubi i Ulqinit arriti këtë rezultatë, gjithësejt 24 medalje, prej tyre: 17 të arta dhe 7 të argjendit si dhe dy kupa. Garuesit më të suksseshëm ishin Esad Kraja dhe Amra Dushku duke fituar nga 3 medalje të arta. Medaljet e fituara për ekipin e Taekwondo-së Ulqini janë. Esad... Vazhdo

December 22, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i Taekwondo-së Ulqini prinë me 17 medalje të arta
Tags:

Çfarë tha Gjokë Dabaj – shqiptari nga Tivari në promovimin e librit për  Ti(varri)n ?
ART CLUBI PËRUROI   LIBRIN   PËR TIVARRIN – TË HAJRO ULQINAKUT   Nga Muhamet Nika – Dy rrëfime për masakrën   e   Tivarit SI   KLITH   HEROI..?!!   “…O QËLLO MIRË BRE BURRË , SE UNË   DO TË KISHA QËLLU MA MIRË…”?!! ÇFARË   THA GJOKË DABAJ- SHQIPTARI NGA TIVARI NË PROMOVIMIN E LIBRIT PËR TI(VARRI)N ? Duke qenë në rolin e prezantuesit të librit , shqiptari nga Tivari, Gjokë Dabi , atëherë në moshën 7 vjeçare, zbuloi se mbi kosovarët e mbijetuar patën bërë masakër... Vazhdo

December 20, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Çfarë tha Gjokë Dabaj – shqiptari nga Tivari në promovimin e librit për Ti(varri)n ?
Tags:

Diaspora shqiptare e Malit të Zi – Video
Një numër shqiptarësh nga Mali i Zi që jetojnë në SHBA ndihmojnë vendlindjen me projekte në arsim, shëndetësi dhe kulturë. Ata thonë se investime të tilla ndikojnë për të evituar shpërnguljen e banorëve nga trevat ku jetojnë shqiptarët. Njofton korrespondenti ynë në Ulqin, Ali Salaj. VAO    Vazhdo

December 19, 2015  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Diaspora shqiptare e Malit të Zi – Video
Tags:

Vlada CG: Istražiti resurse Šaskog jezera i rijeke Bojane
Iz Ministarstva je saopšteno da je cilj javnog poziva izrada stručne studije o načinu i mjerama održivog korišćenja ribljeg fonda u ribolovnim vodama Šaskog jezera i rijeke Bojane Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja raspisalo je javni poziv za istraživanje i procjenu resursa Šaskog jezera i rijeke Bojane, na osnovu Sporazuma o zajedničkoj realizaciji projekta Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj. Iz Ministarstva je saopšteno da je cilj javnog poziva izrada stručne studije o načinu i mjerama... Vazhdo

December 19, 2015  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Vlada CG: Istražiti resurse Šaskog jezera i rijeke Bojane
Tags:

Avdiu i Mirkovic potpisali ugovor vrijedan 397.000 euro
UL­CINj – Di­rek­tor ul­cinj­skog Jav­nog pr­du­ze­ća Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja Fe­him Av­diu i pred­stav­nik her­ceg­nov­ske kom­pa­ni­je CMC Kon­trol­ma­tik Ni­ko­la Mir­ko­vić pot­pi­sa­li su ju­če u ka­bi­ne­tu pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Fat­mi­ra Đe­ke ugo­vor za na­bav­ku vo­do­mje­ra i re­pa­ra­ci­o­nog ma­te­ri­ja­la za to pred­u­ze­će. Ka­kao je sa­op­šte­no vri­jed­nost ugo­vo­ra je 397.435 eura. Vri­je­me re­a­li­za­ci­je je dva... Vazhdo

December 19, 2015  :: news :: Comments Off on Avdiu i Mirkovic potpisali ugovor vrijedan 397.000 euro
Tags:

Lamežević i Batrićević: abraniti odlaganje otpada na deponiju “Hije”
Foto: PortalAnalitika Predsjednik i potpredsjednik OO Pozitivne Crne Gore Ulcinj Fuad Lamežević i Nikola Batrićević prisustvovali su danas protestnom okupljnju mještana naselja Kruče, koji se protive odlaganju otpada na bivšu privremenu deponiju “Hije” i podržali njihove zahtjeve da se raskine ugovor koji su potpisali predsjednici Opština Ulcinj i Budva, kao i direktori komunalnih preduzeća te dvije opštine. Ugovorom je predviđeno da se otpad iz Budve deponuje na bivšu sanitarnu deponiju “Hije” do novembra 2016. godine. Mještani... Vazhdo

December 19, 2015  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Lamežević i Batrićević: abraniti odlaganje otpada na deponiju “Hije”
Tags:

Abazoviq: Ulqini do t’i kthehet shekullit atje ku e lanë baballarët ..
Nënkryetari i Lëvizjes qytetare URA Dritan Abazoviq ka deklaruar se është gjë e rrallë në botë që një qytet si Ulqini të jetë i varfër. “Nga ardhja e kësaj qeverisje në Mal të Zi qyteti është fundosur gjithnjë e më thellë nga viti në vit. Të gjitha privatizimit janë të gabuara, janë shembur hotelet më të mëdha, janë shkatërruar gjigantët ekonomik siç ishte Kriporja, ndërsa lulëzuan vetëm ndërtimi i egër dhe primitivizmi”, tha ai në intervistë për “Monitor”, raporton portali Ul.info. Abazoviq... Vazhdo

December 19, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Abazoviq: Ulqini do t’i kthehet shekullit atje ku e lanë baballarët ..
Tags:

Page 3 of 16712345...102030...Last »