Iz Nacionalne turističke organizacije pozvali Kosovare da ljetuju u CG

April 22, 2016   | news

Iz Nacionalne turisticke organizacije pozvali Kosovare da ljetujuNacionalna turistička organizacija (NTO) predstavila je danas u Prištini turističku ponudu Crne Gore, u okviru Sajma turizma “Travel Fair”, koji se održava u glavnom gradu Kosova.

Pored NTO Crne Gore, ponudu na štandu, čiji je domaćin Turisticka organizacija Ulcinj, predstavile su i turističke organizacije Bara, Budve, Tivta i Kotora.

Gradonačelnik Ulcinja Nazif Cungu rekao je da su pripreme uoči predstojeće sezone u velikoj mjeri realizovane, te da Ulcinj spremno dočekuje turiste.

“Ove godine očekujemo rekordan broj turista u Ulcinju, a samim tim i sa Kosova, imajući u vidu da je gostima sa Kosova, Ulcinj jedna od omiljenih destinacija za odmor”, rekao je Cungu.

Zana-Sarvan-TO-ULCINJ

Direktorica TO Ulcinj, Zana Sarvan, predstavila je turtističke sadržaje Ulcinja, koji su iz godine u godinu kvalitenijii  i cijenama smjestaja koje su na prošlogodišnjem nivou.

“Predstavnicima medija obratili su se predsjednik SO Ulcinj, Ljoro Nrekić, predstavnik Ministarstva održivog razovoja i turizma i NTOCG Suad Đelović i Bernarda Moskov u ime Turističke organizacije Tivat. Istaknut je trend rasta broja posjetilaca sa Kosova u posljednje dvije godine, koji je i najbolji pokazatelj da je ponuda Crne Gore sve više atraktivna za građane Kosova”, saopšteno je iz NTO.

Oni su pozvali građane Kosova da svoje godišnje odmore provedu na Jadranskom moru ili na crnogorskim planinama, etno selima i nacionalnim parkovima, ukazujući na odličnu saobraćajnu povezanost, pristupačne cijene i mnogo bogatiju i raznovrsniju ponudu.

Izvor: RTCG