Otvoren Prvi kongres zdravstvenih radnika CG u hotelu „Bellevue“

May 26, 2016   | news

NVO Asocijacija zdravstvenih radnika CG-UlcinjPrvi Kongres zdravstvenih radnika CG održava se u hotelu „Bellevue“ na Velikoj plaži u Ulcinju od 26. do 29. maja. Organizator Kongresa je NVO Udruženje zdravstvenih radnika CG, generalni pokrovitelj – Republički fond zdravstvenog osiguranja CG, a moto susreta  je –Uvijek novo – uvijek iskustvo.

Kongres okuplja  150 medicinskih radnika različitih profila iz Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije. Tokom trodnevnog kongresa biće održani okruli stolovi, prezentacije i diskusije na različite teme iz oblasti zdravstva. Biće predstavljeno oko 150 radova iz različitih oblasti medicine sa dominantnom plenarnom tematikom „Više lica jednog fenomena – komunikacije i konflikti u zdravstvenom timu“ koju će prezentirati Radmila Nešić Predsjednica Saveza zdravstvenih radnika Srbije.

NVO Asocijacija zdravstvenih radnika CG-Ulcinj-Velika-Plaza-

Pojedinci koji su se istakli u radu od Saveza Zdravstvenih radnika na Kongresu ove godine dobijaju Srebrnu povelju. Njihova imena su : Ranko Stijović – Specijalna bolnica Risan, Rašković Stanica – Dom zdravlja Budva i Dejan Malović – Centar za radiološku nauku KC CG.

„Uspješna karijera je nezamisliva bez usavršavanja. Kroz edukaciju i nova saznanja obogaćujemo sebe i izgrađujemo svoju ličnost.“ – rekla je Vesna Raosavljević, predsjednica NVO Udruženja Z.radnika CG. Ona je najavila da će svi učesnici skupa dobiti sertifikate, a svi radovi su objavljeni u Zborniku radova.            

      

NVO Asocijacija zdravstvenih radnika CG

HTP Ulcinjska rivijera