Cungu poziva da zajedno ispratimo turističku sezonu Ulcinja

June 29, 2016   | news

zyrtaret e komunes-ulqinit-Cungu,Gjoni,Murati,Ndfrekiq,Radoviq“Pozivam sve građane i predstavnike medija da zajedno ispratimo turističku sezonu kako dolikuje našem gradu”

Autor: Samir Adrović

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu kazao je da lokalna vlast predano radi na smanjenju javnih rashoda u pokušaju da gradski budžet relativizira nepotrebne troškova ali i zloupotrebe sredstava. Sto dana nakon što je ustoličen za prvog čovjeka grada, Cungu je građanima obećao transparentnost u radu i uvođenje novog sistema upravljanja lokalnom upravom.

“Kada govorim o tome, mislim na smanjenje javnih rashoda, sprečavanju zloupotrebe sredstava pa i onih koji se troše na službena putovanja ali i na sve ostale stavke koje otežavaju realizaciju budžeta” kazao je Cungu na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Podsjećajuči šta je sve lokalna vlast uradila u proteklom periodu, Cungu je kazao da je fokusu predstojeća sezona.

“Pozivam sve građane i predstavnike medija da zajedno ispratimo turističku sezonu kako dolikuje našem gradu, i uložimo zajedničke napore kako bi nam rezultati bili što bolji jer nas na jesen čeka puno posla” kazao je Cungu.

Izvor: Vijesti Online