100 dana od formiranja novog rukovodstva grada Ulcinja – rezultati

June 30, 2016   | Ngjarjet - Events

zyrtaret e komunes-ulqinit-Cungu,Gjoni,Murati,Ndfrekiq,RadoviqRezultati 100 dana funkcionisanja novog gradskog rukovodstva

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu, pradsjednik Skupštine Opštine Loro Nrekiq i potpredsjednici održali su konferenciju za novinare povodom 100 dana upravljanja organima lokalne samouprave. Tim povodom su govorili u aktuelnoj situaciji, o sadašnjim aktivnostima i o aktivnostima koje su planirane za budući vremenski period.

Predsjednik Cungu tokom svog izlaganja je naglasio da će se fokusirati u konsolidaciji javnih finansija kao primarnom cilju izvršne vlasti. U materijalu koji je pripremljen za novinare, može se jasno vidjeti situacija o kojoj se govori, koje su obaveze izmirene, koji su ciljevi realizovani i na čemu je bila fokusirana vlast u Ulcinju. Iako kao zaključak je potvrđeno da su postignuti zavidni rezultati, broj jedan opštine ulcinj je naglasio da je potrebno uložiti zajedničke napore u realizovanju zajedničkog cilja. I na ovom sastanku, predsjednik Cungu je pokazao optimizam i najavio veliki broj aktivnosti na jesen. Uz to naglasio da već postoje zainteresovani da ulažu u Opštini Ulcinj u poljoprivredi, turizmu i ostalim lakim industrijama koje imaju dodirnih tačaka sa našom Opštinom. Predsjednik je izrazio svoje zadovoljstvo o funkcionisanju Skupštine Opštine čime su se saglasili i ostali članovi koalicije koja je zaslužna za postignute rezultate.