Banese me pamje fantastike 10 metra nga deti vetëm 1700€ m²

July 10, 2016   | Real Estate

Apartamente luxsoze ne Tivar-BarMë la të habitur duke lexuar në portalin malazias që prona ndodhet ne nje zone turistike të Tivarit ( Bar ) 10 metra nga deti me mundesi te medha zhvillimi. Ajo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te vecanta te turizmit malazias, gjat bregut shkamor të rivierës së Tivarit.

Prona shtrihet në një siperfaqe prej disa mijëra metra katrore,  dhe shtrihet përgjatë bregut të detit dhe vijon në një largësi 10 m prej detit. Në pjesën fundore të pronës, ndodhet një hapësirë e mirëfilltë plazhi.

Lajme nga Ulqini duke shijuar pamje te mrekullueshme qe ky vend te ofron mbeti pa fjalë. Kto apartamente ofrohen per shitje me siperfaqe perkatesisht 33 m²dhe  deri 110 m² . Apartamentet jane totalisht te mobiluara me mobilim bashkekohor dhe jane te pajisur te gjitha me certifikaten e pronesise, drita, uje dhe administrim. Zbuloni këto vende surprizë sepse është vend qe meriton te vizitohet.

Çmimi:

1700 deri 2600 EUR/m²  me mudësi diskutimi.

Siperfaqa:

33 m² deri  110 m²

Faqe qe meriton te vizitohet

PËR MË TEPËR SHIKO LINKUN NË VIJIM

Apartamente luxsoze ne Tivar-Bar-1 Apartamente luxsoze ne Tivar-Bar-2 Apartamente luxsoze ne Tivar-Bar-3