Partitë, Forca, UDSH, ASH me sloganin “SHQIPTARET TE VENDOSUR” – Video

September 18, 2016   | Reportazh / Reportaža

Forca, UDSH, ASH me sloganin-SHQIPTARET TE VENDOSURSot ne hotelin Mediteran ne Ulqin , koalicioni I perbere nga  tre subjektet me te medha shqiptare Forca, UDSH dhe ASH mbajten nje konference te perbashket per media ne te cilen u kane bere thirrje publike te gjitha subjekteve politike qe veprojne ne Mal te Zi qe ti bashkangjiten ketij korpusi politik shqiptare dhe te veprojne te gjithe ne nje liste te perbashket, raporton portali Teuta TV.

Ky koalicion per here te pare sot ka dalur edhe me slloganin te cilin do ta perdorin gjate fushates se zgjedhjeve parlamentare “SHQIPTARET TE VENDOSUR” .


UDSH mbledhja e KQ më 17.09.2016

UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA
Ulqin, më 18.09.2016

Këshilli Qendror i UDSH-së e mbajti të shtunën, me 17.09.2016, mbledhjen e tij në Tuz, ku u vlerësua pozitivisht formimi i koalicionit parazgjedhor, UDSH – FORCA – ASH dhe u la dera e hapur për të gjitha subjektet politike shqiptare që duan t’i bashkohen këtij koalicioni.
Gjithashtu është verifikuar lista parlamentare e UDSH-së, e cila do të udhëhiqet nga kryetari i partisë z. Mehmed Zenka.

Shërbimi informativ i UDSH-së