Njoftim per media Dr. Isat Jakupi – E verteta e te gith verteta

October 31, 2016   | Shtypi / Mediji

DR-ISAT-JAKUPIE verteta eshte e idhet dhe dhemb. Kam ndi obligim moral te drejtohem opinionit Shqiptar,rreth zhjedhjeve te fundit parlamentare dhe situated dtamatike mbreme ne kshillin zgjedhor republikan. Keshu dhe zoti Camaj u hidherua dhe u mundua ta hedh topin ne oborrin tim mbas mossuksesit te tij ne zgjedhjet parlamentare. Mbasi qe nepermes se burimeve te mija e zbulova ne momentin e fundit qellimet e tija te kqija politike, qe koalicioni i athershem i jon mund te shkoj ne drejtim te marveshtjes eventuale me Vojvoda Singjeliqa, UN i thira votuesit e mij qe mos te dalin ne votime hic dhe te agjerojn. Mendoj se vendimi im i guximshem u arsytue

Duke par dhe mram ne vendimin perfundimtar te komisionit zgjedhor parlamentar, ku i lartpermenduri deshi ta bej dhe nje pelivan ne favor te Singjeliqave, por ne momentin e fundit dhe sygjerimin TIM te prere u konsultova me antarin e perbashket te osh listes zonja Bafte Mavriq ku votoj PRO per shpalljen e rezulltave petfundimtare 2016. Ne te kunderten e ketij veprimi Fronti demokratik do ta shpetblente z.Camaj, kurse Malit te Zi u kishin mbyll rruget e drejt zhvillimit evroatlantike dhe NATOS. Dhe njiher e falemenderoj simpatizerat e mij qe me ndigjuan dhe sigjurojn qe se bashku ne zgjedhjet e ardhshme.

Kjo do te na forcoj dhe ma teper, kurse politikaneve lokal ju segjeroj qe per te mir te Shqiptareve dhe te miren e Ulqinit te marrin ghxim dhe te japin doreheqje per fiaskon e tyre ne kto zgjedhje, ku qellimi i tyre personal ite te merren me revanshizmin e njeri tjetrit, apo verifikimin e marveshtjeve tek Notaret per mosmarveshtjet eventuale te matveshtjeve te formuara, ku aj stil i ture teflrktoj negativisht per trupin zgjedhor te Shqiptareve ne M.Zi, ku se fundi lista e perbashket zgjedhore Shqiptaret e vendosur te votojn kunder ne komisionin shtetror zgjedhor per hapjen e rruges eventuale per deputetin e dyt Shqiptar.. Se fundi per hir te vertetes i dtejtohem opinionit Shqiptar e jo politikaneve Shqipfoles, qe te jen krenar per mosdalje ne kyto zgjedhje te ndyta mbes opinionit Shqiptar, se ne zgjedhjet e ardhshme lokale dhe parlamentare, perfaqsuesi i denjet i ture per interesat e popullit Shqiptar ne M.Zi do te jet Dr. JAKUPI me antar te tij.

 

Dr. ISAT JAKUPI