Ponuda TO Ulcinja na sajmu turizma u Beču 2017

January 13, 2017   | news

Ulqini merr pjesë në Panairin e Turizmit në Vjenë-1Ferien Messe 2017 – Sajam Turizma Beč

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i ove godine u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstavlja turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien  Messe 2017“, koji se održava u Beču u periodu od 12. do 15. januara.

 

Turistička Organizacija Ulcinj po treci put, prema Planu i programu za 2017. godinu, nastupa na Sajmu turizma u Beču – Ferien Messe Wien, čime i počinju sajamske prezentacije ulcinjske turističke ponude za ovu godinu.

Ferien Messe je vodeći sajam u Austriji koji svake godine posjeti preko 100.000 posjetilaca i hiljade eksperata iz oblasti turizma koji dolaze da se informišu  o turističkoj ponudi, kao i da odaberu svoju sljedeću destinaciju za odmor i razonodu. Okuplja 800 izlagača iz 70 zemalja koje predstavljaju najpopularnija odredišta za odmor i putovanja. Poslovni korisnici imaju priliku da uspostave vrijedne kontakte sa turoperaterima i medijima sa tržišta Austrije.

Tokom sajma organizovani su sastanci sa partnerima sa ovog tržišta i specijalizovanim turističkim agencijama. Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalog: Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland i td.

 

Zavisno od interesovanja, posjetioci crnogorskog štanda mogu dobiti informacije o ponudi namijenjenoj porodicama sa djecom, mladim ljudima, ljubiteljima rekreacije, biciklizma, pješačenja, vina i kulinarskih putovanja, prazničnih dešavanja i manifestacija i sl. Austrijanci vole putovati i većina njih ide na jedan glavni odmor godišnje i prema anketama organizatora većina njih preferira aktivan odmor (pješačenje, biciklizam, Kite Surf).

 

Svoju turisticku ponudu na ovom sajmu od nase turisticke privrede predstavljaju i Ulcinjska Rivijera, agencija Real Estate i hotel Pallata Venezia kao i hotel Continental.  Direktor Turističke Organizacije Ulcinj Mr Fuad Hadzibeti je naveo da prvog dana posjecenost je bila izuzetno velika i da vlada veliko interesovanje za Ulcinj, i da do kraja sajma očekujemo veliki broj posjetilaca jer po prijavama koje imamo svake godine procenat turista sa ovog područja je u porastu,

 

Stručna služba Turističke Organizacije Ulcinj.