URA Ulqin: ​Apel për ndihmë ekipit të futbollit Otrant Olympic

January 23, 2017   | Reportazh / Reportaža

Otrant Olympic-Ulcinj-UlqinMe nevojë, çdo herë duhet komentuar gjërat negative dhe të pa pëlqyeshme që po i ndodhin këti qytet, në veçanti sportit e në këtë rast futbollit të Ulqinit.
Institucionet Komunale Vitin e kaluar i japen veçëse një infuzion ekipit Otrant Olympic, atëher kur dhe ne apeluam për ndihmë, por disa menduan se do të fitonim poena politik.


Ekipi i futbollit Otrant njëherit dhe i vetmi në qytet ka nevoj më shumë se kurrë për ndihmë, andaj, në pamundësi për ta ndihmuar finansiarisht i bashkangjitemi apelit të administratës së Otrant Olympic, që së pari Institucionet të veprojnë ashtu siç ju takon, duke ndarë mjetet nga buxheti i planifukuar që sivjet është më i madhë se kurrë, poashtu afaristët dhe gjithë dashamirët e futbollit.
Sporitn e kemi ambasadorin e qytetit tonë !

URA Ulqin Facebook