Hajnat ne aksion në dyqanin kuranik të Ulqinit – Video

January 24, 2017   | Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža

Hajnat ne aksion në dyqanin kuranik të UlqinitKamerat e sigurisë së një dyqani Kuranor në qytetin e Ulqinit, kanë filmuar çastet e vjedhjes së 2 personave, raportohet në You Tube nga pronari i duqanit  Hysein Ukoshata.

Në momentin e vjedhjes marketi dukët të ketë qenë i vetmuar pasi që personat që hyrën për të vjedhur, kaluan pa u pënguar nga askush.

Para objektit ku u ndodhi kjo ngjarje ishte stacionuar një makinë nga e cila kanë zbritur 4 persona, ku 2 prej tyre hyrën në dyqan për të vjedhur dhe 2 duke berë rojen, të cilat nga gjirimet dukët të jenë materiale dhe libra fetare.

Kjo Video para disa çastesh fshihet nga interneti  por  arsyeja nuk dihet…?