Nje ishull arbnesh ne Kroaci – Zarë – TVSH Reportazh

January 27, 2017   | Reportazh / Reportaža

Zara-ZadarReportazhi “Një ishull arbnesh në Kroaci”, është realizuar gjatë muajit shkurt 2014, nga ekipi i TVSH-së me gazetar Genc Ymeraj, ku jane shfrytëzuar pamjet-imazhet nga Arbneshi i Zarës, vetë Zara dhe ajo që e pasuron e fisnikëron këtë reportazh janë bashkëbiseduesit: Alma Stipçeviq, – e motra e ilirologut Akademik prof. Dr. Aleksandër Stipçeviq, vetë Aleksandër Stipçeviqi, ish basketbollisti dhe traineri Josip – Pino Gjergja, futbollisti Pino Petani, gazetari Shenoll Selimoviq etj.

YouTube Preview Image