Një mjellmë bllokon trafikun në afersi të Podgoricës

January 30, 2017   | Rajoni / Region

Një mjellmë bllokon trafikun në afersi të Podgoricës-1Në afërsi të Podgoricës një mjellmë ka shkaktuar bllokimin e trafikut, duke ecur në rrugë për minuta të tëra. Fakti që askush nga shoferët nuk e ka trëmbur duke i rënë burisë apo shkuar afër me makinë, është për tu admiruar edhe gjesti i policisë së Malit të Zi.

Të njoftuar me rastin e pazakontë, shumë njerëz jan ndaluar të filmojnë rastin, por nuk është bërë heqja e dhunshme e mjellmës nga rruga.

Pas pak kohe, njerzit që merren me botën shtazore e kanë marrë për ta lëshuar në një liqe që ndodhet në afërsi, raporton portali ” Qendra për mbrojtjen dhe kërkimin e zogjve të Malit të ZiCZIP./Lajme nga Ulqini

Një mjellmë bllokon trafikun në afersi të Podgoricës