Ulcinjska turistička ponuda na sajmu MITT u Moskvi 2017

March 15, 2017   | news

OT Ulcinj MITT 2017 - Moscow International Travel-3MITT Moskva 2017

Turistička Organizacija Ulcinj u saradnji sa Nacionalnom Turističkom Organizacijom Crne Gore, lokalnim organizacijama i turističkom privredom učestvuje na 24.međunarodnom sajmu turizma Mitt 2017 koji se održava u Moskvi od 14 do 17.marta.

MITT je najveći sajam turizma u Rusiji i jedan od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu. S obzirom na to da okuplja profesionalce iz oblasti turizma i putovanja, predstavlja odličnu platformu za promovisanje turističke ponude naše zemlje na tržištu Rusije. Sa preko 2000 izlagača iz oko 200 destinacija, od kojih su 74% turistički agenti i turoperatori, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu.

Crnogorsku delegaciju predvodi direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić, koja će tokom trajanja sajma održati sastanke sa predstavnicima ruskih turoperatora, investitora i agencija prilikom kojih će biti razmotrena mogućnost unapređenja saradnje i šira obuhvaćenost tržišta.

Od turističkih privrednika sa područja ulcinjske Opštine prisutni su Htp Ulcinjska Rivijera i apartmani  Eneida koji će naravno tokom trajanja sajma imati kontakte sa brojnim partnerima i zainteresovanim klijentima.

Sajam okuplja lidere iz oblasti turizma: izvršne direktore kompanija, rukovodioce, predstavnike vlada, menadžere, koji imaju važnu ulogu u turističkoj industriji, stoga je i prilika da se razmijene iskustva, prodiskutuju aktuelne teme i najnoviji trendovi, kao i da se definišu prioriteti razvoja turističke industrije.

Rusi su tradicionalno mnogobojni turisti Ulcinja, a prema statističkim podacima Ulcinj je tokom 2016.godine posjetilo 6.988 turista koji su ostvarili 65.804 noćenja .

 

Stručna služba TO Ulcinj