Përmbyllet me sukses turneu i tenisit Ulqini Bowl 2017 + Foto

April 4, 2017   | Sporti / Sport

Përmbyllet me sukses turneu i tenisit Ulqini Bowl 2017Në  bashkëpunimin e klubit të tenisit Bellevue dhe Komunës së Ulqinit u mbajt turneu Ulqini Bowl 2017.

Turneu arriti të mbledh më tepër se 80 garues , prej atyre më të vegjëlve deri tek kategoritë U10, U12, dhe U14.

Pjesa kualifikuese e turneut u mbajti ditën e shtune , kurse gjysmëfinalet dhe finalet u mbajtën sot gjatë ditës..

Edhe pse pershtypjet e pjesmarrësve kanë bërë që të gjithë të ndihen si fitues , ne do ti permendim fituesit sipas kategorive:

Skender Katana nga  Klubi Bellevue u shpalle fitues i turneut pas një finale spektakulare kundër tenistit nga Durrësi  Borin Bitraj .

U10 – Vajzat                                                             U10  – Djemt

Vendi i I – Altea Hajrizi   (Mitrovic)              Vendi i I  – Skender Katana (Ulqin)

Vendi i II – Dejza Shabi   ( Peja)                     Vendi i II – Borin Britaj ( Durrës )

U12 – Vajzat                                                          U12  – Djemt

Vendi i I – Aja Broqi   ( Peja )                          Vendi i I – Eno Hasa ( Durrës )

Vendi I II –  Masa Najdanova  ( Bellevue )     Vendi I II – Jon Jakupi ( Prishtina )

U14 Vajzat                                                                     U14 – Djemt

Vendi i I – Vesa Gjinaj ( Prishtina )                  Vendi i I – Skerdi Hasa ( Durrës )

Vendi i II – Masa Najdanova ( Bellevue )         Vendi i II – Albert Makoviq  ( Ulqin)