Interviste me Nazif Cungun në emisionin Bon Bon të Radio Televizionit 21

April 21, 2017   | Intervista / Intervju

Gjatë qëndrimit në Prishtinë isha i ftuar në emisionin Bon Bon të Radio Televizionit 21, ku fola për ofertën turistike të Ulqinit për sezonin e ardhshëm të pushimeve. Ju ftoj ta ndiqni dhe shpërndani këtë emisioni.