Murati: Faqezillyku ,paburrnia,idijotizmi i disa partive politike,e në këtë rast URA nuk ka kufij

April 24, 2017   | Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport

Në konkursin e Ministris së SPORTIT i cili ka qene i hapur per te gjitha subjektet sportive ka konkuruar vetem klubi Futbollit Otrant Olympic.
Per shkaqe teknike( mungese e nje dokumenti) nuk ka kaluar projekti me crast te Mërkuren do te kemi takim me perfaqesues te Ministris se Sportit ne Komunen e Ulqinit.
Mbasi edhe vetë jemi dashamir te Sportit edhe Komuna e Ulqinit ka projekte ambicioze per zhvillimin e Sportit .
Sa për dijeni Komuna financon jo një,dy por të gjitha Klubet Sportive si dhe stimulim të veçantë për të gjithë talentët e ri.

E keni pas shansin të ndihmoni Sportin e Ulqinit …por sjeni djersit shumë nuk ju ka interesuar – as nuk jeni ankuar kur ështe finacuar Sporti i Podgorices( e si të ankoheni ku atje edhe e keni selinë ).
Nëse këtë e keni për VOTA dhe poena politike ejani merreni dokumentacionin se si financohet Sporti dhe ju japim at eksluzivitet që ta publikoni ne Portalin e Partisë tuaj.
Ju që asnji ndeshje të sportistëve tanë nuk e përcillni andaj kësaj radhe ju ftoj te Dielen ne ndeshjen e futbollit ndermjet :
KF Otrant Ulqin- KF Jezero Plav.
Në playoff mesiguri do të ndeshemi me ndonjë Klub nga Podgorica të cilin ju mesiguri edhe e financoni.

Kontributi Juaj për Sportin e Ulqinit eshtë një ZERO tejet e madhe.

Përshëndetje

Arian Murati Facebook