Ministri i Malit të Zi Ljumoviq dhe ministri Shala, bëjn shqiponjën

April 28, 2017   | Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region

Ministrat e kulturës së dy vendeve, Janko Ljumoviq dhe Kujtim Shala, të shoqëruar edhe nga ambasadori i Malit të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha, vizituan Parkun Arkeologjik “Ulpiana”, të parin e këtij lloji në Kosovë, ku u njoftuan për së afrimi me gjetjet e shumta arkeologjike në këtë vend.

Në vazhdën e vizitës zyrtare në Kosovë dhe pas nënshkrimit të marrëveshjes për bashkëpunim kulturor ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Malit të Zi, ministrat e kulturës së dy vendeve, Janko Ljumoviq dhe Kujtim Shala, të shoqëruar edhe nga ambasadori i Malit të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha, vizituan Parkun Arkeologjik “Ulpiana”, të parin e këtij lloji në Kosovë, ku u njoftuan për së afrimi me gjetjet e shumta arkeologjike në këtë vend dhe me vlerat që përfaqëson ky park për trashëgiminë kulture të Kosovës, shkruan KultPlus.

Të dy ministrat me bashkimin e duarve kanë bërë shqiponjën .