Raiçeviq dhe Kyubo fitues të turneut nderkombëtarë ”Cungu & Co Open 2017”

May 5, 2017   | Sporti / Sport

Në klubin e tenisit Bellevue  ka perfunduar turneu ndërkombetarë për grupmosha deri në 14 vjet ”Cungu & Co Open 2017” .

Fituesi i këtij edicioni tek djemtë është tenisti nga Mali i Zi Danilo Raiçeviq, i cili në finale   ishte më i mirë se françezi  Gillian Osmont me rezultat 6:4, 4:6, 6:3.

Tek vajzat Japonezja Kubo Kyoka ishte bindshëm më e mirë se kundërshtaret e saja, dhe pa asnjë set të humbur ka arritur  të shpallet kampione e turneut . Në finale fitoi kundër Fatma Idrizoviq nga Serbija me rezultat 6:1 , 6:2.

Edhe një rezultat i mirë për tenistët nga Mali i Zi është vendi i dytë në  konkurencën e çifteve ( double ), ku Danilo Raiçeviq  dhe Petar Jovanoviq  arritën deri në finale, ku u mposhtën nga françezët Osmont dhe Ngijoll Carre me 7:6, 6:2.

Finalja e turneut për vajza në double i ka takuar çiftit Rozalija Grunchinsky (POL ) dhe Kubo Kyoka (JAP),  të cilat u ballafaquan me tenistet nga Rusija  Ksenija  Agureva dhe Sofiya Ostrofskaya me rezultat 7:5, 6:0

Shpërblimet për fituesit e turneut i ndau tenisti i  klubit Bellevue Rrezart  Cungu dhe njëherit edhe përfaqësues  i  sponzorit gjeneral të turneut  Cungu & Co.

 

Klubi i  tenisit Bellevue – Ulqin