TOU u Sajam aktivnog turizma – Beograd 13-14.maj

May 16, 2017   | news

Nakon veoma uspješnog nastupa na Lukavačkom sajmu i dobijanja nagrade za doprinos i organizovanje sajma u Lukavcu, a po tradiciji jednu od glavnih nagrada je dodijelila TO Ulcinj i to sedmodnevni boravak za dvije osobe, Turistička Organizacija Ulcinj je uzela učešće na sajmu zdravog i aktivnog turizma u Beogradu koji se održao 13 i 14.maja.

 

Međunarodni sajam, zdravog i aktivnog turizma je okupio brojne izlagače iz regije jugoistočne Evrope, a prije svega one koji u svojoj ponudi imaju programe zdravog i aktivnog turizma, raznovrsnu animaciju u prirodi, specifične tretmane za tijelo itd.

Uz besplatan ulaz za oba sajamska dana, posjetioci su imali priliku da dobiju razne informacije, a na štandu Turističke Organizacije Ulcinj su mogli da se informišu o Kite surfingu, ženskoj plaži i sumpornoj vodi, mogućnostima jahanja na Adi, pješačkim rutamana i još mnogo toga.

Ovaj sajam je organizovala „Turistička prizma“ u saradnji sa destinacijskim partnerima Turističkom organizacijom Beograda, Turističkim centrom Zlatibor i gradovima- partnerima Banja Lukom i Ulcinjem.

 

Na otvaranju ovog sajma, pozdravnu riječ je imao direktor TO Ulcinj mr Fuad Hadžibeti, a naša folklorna grupa Zana e Ulqinit je oduševila prisutne i organizatore ovog sajma, tradicionalnim ulcinjskim igrama.

 

Nadamo se da će naše prezentacije doprinijeti povećanju broja gostiju sa ovih veoma važnih tržišta za naš grad.

 

Stručna služba TO Ulcinj