Intervistë me Dr Astrit Becin në emisionin Portreti

June 15, 2017   | Intervista / Intervju

Ndiqni emisionin“Portreti” i cili emitohet çdo te hene ne oren 21.00 në Televizionin Teuta.
Moderatorja e emisonit Hatixhe Nelaj na mundson të ndjekim emisionin “Portreti” që transmetohet në TV Teuta.
Ndiqni emisionin ku protagonist i emisionit është  Doktori Shkodran Astrit Beci.

YouTube Preview Image

Dr. Astrit BECI nga Ismet Karamanaga

Ne se doni të shikoni më qartë,më mirë, larg dhe afër, nese doni të ju kthehet shikimi natyror, nese dëshironi të kontrolloheni nga specialisti i dorës së parë të syve, atherë shkoni në Shkodër, te specialist më i mirë dr. Astrit Beci, i cili pranon pacientët çdo të shtunë. Ordinanca e tij gjendet te Çinari, te Pazari Zdrale, në Shkodër, vetëm reth 40 km. larg nga Ulqini, Tivari, Podgorica e Tuzi.
Dr. Astriti është jo vetum specalist i mirë, por edhe njëri modest dhe me sjellje të jashtëzakonshme njerëzore. Celësitë e tij specialistit dhe njeriut i kam përjetuar vetë.

Ako željite da vidite bolje, bliže ili dalje, ako hoćete da vam se vrati pravi vid, ili vid koji bi ste htjeli da imate, pođite do Skadra. Na samo 40. km. od Ulcinja, Bara, Podgorice ili Tuzija u samom centru Skadra na kraju tržnice “Zdralje”, nalazi se ordinacija dr. Astrit Becija, jednog od najboljih specijalista za oči u regionu. Ovaj mirni, tihi i skromni čovjek, ne samo da je vrhunski specijalista i stručnjak, već i izuzetna ličnost. Doduše, u Skadru radi samo subotom, zbog prezauzetosti s obzirom da je zaposljen u Tirani, gdje je od nedavno postavljen za direktora fonda zdravstva Albanije.
Osim toga bavi se i naučnim radom. Međutim, Skadar nije zapostavio, niti zaboravio. Naprotiv, njegov rad i njegovo znanje je samo dio doprinosa koji ovaj vrsni stručnjak daje na njegovom ponovnom uzdizanju. Podsjećam da je danas Skadar veliki centar, kojemu se polalo vraća stari sjaj koji je imao još iz vremena Otomanske imperije. Dr. Astrit Beci, svojim znanjem daje veliki doprinos svemu tome. Još od samog ulaza u njegovoj ordinaciji, dočekuje vas stručni i ljubazni personal, koji će vam dati sve informacije o svemu što vas interesuje, od zakazivanja pregleda, izboru stakala i okvira za vaše naočare i slično. Na, kraju ispratiće vas osmjeh, i siguran sam da će te se osjećati sigurniji i zadovoljniji…