Fluks i madh i kosovarëve drejt Ulqinit

July 9, 2017   | Turizmi / Turizam

Një fluks i madh pushuesish nga Kosova është regjistruar në pikën kufitare të Muriqanit, në kuadër të sezonit turistik 2017.

Kështu, nga ora 3 e mëngjesit kanë kaluar kufirin për të hyrë në vendin tonë disa mijëra persona.

Autoritetet kufitare bëjnë të ditur se, policia ka shtuar sportelet dhe po punon me procedurë të përshpejtuar.

YouTube Preview Image