Ermali në pushime me..Vipa në Far Beach në Ulqin – Video

July 17, 2017   | Zbavitje / Zabava

Këngëtari i njohur Ermal Fejzullahu ka zgjedhur që të bëjë disa ditë pushim që t’i mbush “bateritë” për mbrëmjet e shumta që do të ketë gjatë sezonit të verës në Far Beach të Ulqinit.

Këto ditë Ermal Fejzullahu dhe KAOS kanë publikuar duetin e tyre më ti me titull ‘VIP’.

Kënga është ritmike e realizuar enkas për sezonën e verës e kompletuar edhe me videoklip.

‘VIP’ është punuar nga produksioni CEKIC BEATZ ndërsa klipi është realizuar nga MAX Production.

YouTube Preview Image