Eskluzive: Fluks i madh pushuesish në pikën e kalimit kufitar të Muriqanit – Video RTSH

Fluks i madh qarkullimi në Pikën Kufitare Muriqan

Sezoni i sivjetëm turistik po shoqërohet me një fluks të lartë kalimesh në pikat në të gjitha pikat kufitare të Shqipërisë. Në pikë kalimin e Muriqanit, në kufirin mes Shqipërisë dhe Malit te Zi, sidomos në fundjave, krijohen rradhë kilometrike automjetesh, kryesisht në dalje.

Udhëtarët ankohen për pritjen e gjatë në kufi, ndërkohë që autoritetet thonë se po punojnë me procedura të përshpejtuara dhe personel të dyfishuar për përballimin e fluksit. Ardian Hoti i RTSH sjell materialin.

RTSH

YouTube Preview Image