Lumi B ft. Dhurata Dora kërkohen nga publiku në Ulqin

July 20, 2017   | Zbavitje / Zabava

Lumi B ft. Dhurata Dora nuk i përkasin asaj kategorie që vijnë çdo her në Ulqin. Lumi si dhe Dhurata Dora qysh me këngën e parë “Simpatia” e miksuar dhe e marrurr nga Edona Llalloshi u bënë shumë të pëlqyer dhe shumë të kërkuar nga publiku ku mrriti deri sot mbi se 7 milion klikime ne You Tube, por për shkaqe të ndryshme ata spo vijnë bashk tek publiku dhe tek skena muzikore e Ulqinit, ku janë shumë të pëlqyer.

YouTube Preview Image