Pishina që po ‘tronditë’ të gjithë në Far Beach në Ulqin, hidhet vallja – Video

July 21, 2017   | Zbavitje / Zabava

Pushuesit nga Kosova që po qëndrojnë në Far Beach në Ulqin, po e shijon çdo moment të jetës. Admini i Far Beach në Facebook e ka postuar një video, ku shihet se si kërcehet vallja ne pishinë.

Kjo nuk është hera e parë që shqiptarët kudo ku ndodhen kremtojnë në mënyra nga më të ndryshmet festat dhe gëzimet shqiptare./Lajme nga Ulqini