Ardiana Truma Gjekaj, një dedikim special për “Vajza ime” – Video

July 23, 2017   | Zbavitje / Zabava

Se dashuria midis prindit dhe fëmijës është pa kushte dhe thyen të gjitha kufijtë, dëshmon edhe një videoklip  që është përhapur në internet “You Tube” keng  kjo qe i kushtohet vajzes qe rritet dhe shkon ne fat te vet dhe ne sot po e transmetojm.

Për muzikën dhe tekstin është kujdesur Gezim Gjekaj ne studion e tij Gjekaj Records. Kënga është pëlqyer shumë që në minutat e para të publikimit, teksa vëmendje të madhe tek publiku ka marrë edhe videoklipi, për të cilin është punuar me shumë përkushtim.

YouTube Preview Image