Shitet Toka ne Darzë të Ulqinit prej 10€ m²

November 11, 2017   | Real Estate

Troje për shitje në Darzë – Ulqin

Shitet-toka-ne-Ulqin-Mali-Zi

Shitet toka -trualli me sipërfaqe 78.000 m² metra katror ndërmjet Zogajëve – Darzës të Ulqinit.

Toka- trualli është me sipërfaqe të rafsht dhe pakës në kodër me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit dhe në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin.Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër.

Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm për ti marrur 200 metra prej truallit. Çmimi 10€ për meter katrore me shumicë, kurse me pakicë çmimi ndryshon.

Për informata më të hollsishme, kontaktoni:

Phone +382 69 027 347  (Mobil) + Viber