Oferta turistike nga bregdeti i Ulqinit, Aranzhmane turistike, Hotele, Villa, Apartamente, Dhoma

July 13, 2018   | Lajmet / Vijesti, Pushimet në Ulqin

Aranzhmane turistike në Ulqin,Hotele,Villa,Apartamente,Dhoma

Ofertat tona turistike nga kompanija MSM Beach Ulqin jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete shtepi private,hotel,villa,Apartamente apo Dhoma.
Perveç akomodimit ne Hotele, ju ofrojme mundesine te prenotoni pushimin tuaj edhe ne apartamente private komplet te mobiluara.
Me deshiren tuaj, ne ju krijojme oferta personale turistike per familje, grupe nxensish, studentesh, puntoresh etj. Mjafton te na dergoni nje e-mail ose te telefononi ne numrin celular direkt tek pronari i Plazhit MSM në Ulqin.Në bashkepunim me partneret tane ne Ulqin ju mundesojme te njihni vendin e Ulqinit dhe mbarë rajonit.
Jena ne dispozicionin e juaj,keni ndonje pyetje ose paqartesi per Apartamentet,hotelet,villat apo dhomat ne Ulqin? Mos hezitoni te na kontaktoni dhe na telefononi:

 

6