IN MEMORIAM:  Haxhi Sulejman Burri
Me dhembje në zemër dhe lot në sy i mbajmë kujtimet ma të bukura për ty. Ike shkove aq shpejt sa as lamtumiren e fundit nuk na e tha. Bujaria, sinqeriteti dhe dashuria për familje na bëjnë të mburremi me Ty. Që ishe aq i dashur si baba e gjysh, si axhë që nuk do të harrojmë kurrë. Ti je çdoherë në zemra tona. Buzëqeshja, zemërgjerësia, urtësia, dinjiteti e mbi të gjitha dashuria për jetë, janë vlerat që na mësove e të cilat do t’i ndjekim dhe mbartim tek nipërit dhe mbesat e tuaja. Ne familja jote,... Vazhdo

August 17, 2021  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on IN MEMORIAM: Haxhi Sulejman Burri
Tags: