Big Brother 2 Albania – Thashetheme

Mimoza dhe Anjeza : E tregova e para
26/04/09 14:15 Anjeza e pyet Mozën se përse nuk e ka treguar që në fillim historinë e saj me Polin. Moza i përgjigjet se nuk ka dashur të tregojë për jetën e saj personale dhe se nuk dëshironte që familja e saj ta mësonte. Ajo trgon se e kishte lënë me fjalë me Polin që të mos flisnin të dy, por më pas është marrë vesh. Moza shprehet se ka qënë ajo që ka treguar, duke harruar se në shtëpi kishte kamera dhe këtë histori ia ka treguar Adelës, Bikës, Zhuljetës. Ajo tregon se kur e kishte pyetur Arbana gjatë... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Mimoza dhe Anjeza : E tregova e para
Tags: , , , , , ,

Anjeza kundër Mozës
26/04/09 16:13 Moza, Juna dhe Anjeza bisedojnë në dhomën e gjumit, ndërsa vendosin rregull në të. Anjeza e pyet se cfarë mendon ajo se përse vazhdon të qëndrojë ende në shtëpi prej kaq shumë kohësh. Anjeza thotë se tek ajo ka parë vec një vajzë të thjeshtë, që nuk merret me debate, që nuk ka shpirt luftarak, që i pëlqen të merret vetëm me veten, por që këto gjëra i ka parë si jashtë dhe brenda shtëpisë. Moza ia kthen se të njëjtat gjëra që po thotë ajo për të, ka parë edhe ajo tek Anjeza. Ajo thotë... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza kundër Mozës
Tags: , , , , , ,

Anjeza : Më pëlqeu surpriza
  26/04/09 12:38  Vajzat janë kurioze për zarfin që mori me vete Arjoni. Anjeza tregon se ai e mori atë zarf para një muaji dhe mendon se me siguri e ka hapur gjatë spektaklit, por të gjitha janë shumë kurioze të dinë përmbajtjen e tij. Ato mendojnë se duhet të kishte ndonjë surprizë të bukur. Vajzat fillojnë të flasin për surprizat dhe Juna tregon se u kënaq shumë me surprizën që mori. Juna shprehet se i pëlqejnë surprizat, por ajo surprizë, përmbante një mesazh shumë të bukur dhe se i mjafton për aq... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza : Më pëlqeu surpriza
Tags: , , , , , , , ,

Anjeza : Nuk më ka penguar Arjoni
  26/04/09 19:50 Zënkat ndërmjet Anjezës dhe Adelës vazhdojnë edhe gjatë ngrënies së drekës. Ata vazhdojnë të kapen me fjalë me njera-tjetrën, por që nxiten edhe nga të tjerë si Ari. Adela e komenton këtë ndryshim tipi të Anjezës për faktin se ka dalë në nominim, por Anjeza ia kthen se ajo e ka nga gjëra të tjera pasi në nominim ka qënë dhe më parë dhe shton se Adela si vajzë e zgjuar që është, duhe t’i kuptojë mirë. “Mendoi njëherë gjërat, pastaj dil në konkluzion”- i thotë ajo Adelës.... Vazhdo
Adi : Do sqarohem me Anjezën
26/04/09 16:20 Adi dhe Adela diskutojnë për Anjezën. Adi mendon se Ari e ka studiuar më mirë lidhjen e Mozës me Polin, sesa Anjeza dhe shprehet se ajo u fut kot në bisedë me Mozën për këtë temë. Ai tregon se u vu në siklet kur nominoi Mozën për të shpëtuar Anjezën, ndërkohë që ajo e kishte nominuar për një arsye që nuk ishte e shpjegueshme. Sipas tij, më e drejtë do të ishte që ajo të thoshte se e kishte nominuar prej Arjonit, për faktin që Adi e nominoi atë një javë më parë, sesa për një arsye të... Vazhdo
Mimoza Krasniqi : Mos e diskuto më
26/04/09 13:57 Kur Moza lexon të dhënat për buxhetin, Ari e kritikon se ajo nuk lexon mirë dhe se nuk e kuptoi mirë se cfarë tha ajo. Pasi përfundojnë buxhetin, ata dalin në kopësht dhe Moza i thotë Arit se herë tjetër, kur të lexojë ajo, nuk do diskutime të tilla nga askush. Ari, vazhdon me shaka se do t’i bëjë disa kurse që ajo të lexojë më mirë. Moza ia kthen se nuk i intereson asgjë se cfarë thotë ai. Ajo ngre zërin dhe i thotë që ai të mos i thojë më asgjë në lidhje me mënyrën e leximit të saj.... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Mimoza Krasniqi : Mos e diskuto më
Tags: , , , , , ,

Anjeza : Arjoni të ka dashur shumë
26/04/09 04:10 Anjeza i ka thënë Qetsorit, se Arjoni e “kishte patur shumë xhan” këtë të fundit dhe e shprehte gjithandej me të gjithë. “Aq sa mua më vinte shumë inat që e shprrehte dhe i thoja “Mos thuaj që e do aq shumë!. Qetsori ka thënë se ndoshta Arjoni e donte më shumë nga ç’e donte ai. , por sipas Anjezës ata të dy e donin njëri-tjetrit, pavarësisht se kush e shprehte më shumë. Adela ka ndërhyrë duke thënë se Qetsori kuptohej kë dontë e kë jo, pavarësisht se mundohej ta fshihte. “Arjoni... Vazhdo

April 27, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza : Arjoni të ka dashur shumë
Tags: , , , ,

Mimoza : Kam qenë fanse e Polit
26/04/09 04:10 “Kam qenë fanse e Polit!”- i ka treguar Mimoza Adit. Ajo ka shtuar se e pëlqente shumë, gjatë kohës që e ndiqte në Big Brother. “Kur doli jashtë, gjeta një mënyrë, nëpërmjet internetit, që të komunikoja me të!”. Pas kësaj, sic tregon Mimoza, ishin bërë shumë shokë. Kur Polin, pak kohë më vonë e kishin ftuar në Kosovë, ajo ishte takuar për herë të parë me të dhe takimi kishte ndodhur në një diskotekë. “E pëlqeva shumë kur e pashë dhe gjithashtu dhe ai më pëqeu mua!” – ka... Vazhdo
Adi dhe Mimoza : Unë të përqafoj dhe të fal
26/04/09  “Si ma bëre këtë?” – i ka thënë Adi Mimozës me shaka. “Çfarë të bëra?” – i tha ajo dhe Adi i ka shpjeguar se po bënte shaka. “Mos mendo se të kam nominuar, sepse nuk e kam bërë!” – i ka thënë ajo Adit. Mimoza ka shtuar se ajo njëherë kishte gabuar, por edhe atë herë i kishte treguar. Adi i ka përsëritur se po bënte shaka që ajo ta falte për atë që kishte bërë ai dhe ta përqafonte, duke nënkuptuar faktin që ai e kishte nominuar. Mimoza e ka përqafuar dhe i ka thënë: “Unë... Vazhdo
Adi për Mimozën : Rrezikova Mozën, për Anjezën
26/04/09 02:25 “Nominova Mozën që të ruaja Anjezën!” – ka thënë Adi , në prani të të gjithë banorëve të mbledhur në zonën e ndjenjies. Ai ka shtuar se nuk donte ta nominonte Mimozën por e kishte rrezikuar atë për të mbrojtur Anjezën, por mesa dukej, Anjeza i mbante inatin e Arjonit dhe prandaj ajo, nga ana e saj, e kishte nominuar. Anjeza ka ndërhyrë duke thënë se ajo nuk ecte me idetë e të tjerëve dhe nuk mbante inatin e askujt. “Ti Mozën e ke si gocën tëndë dhe për mua ke bërë gabim që e nominove!”... Vazhdo

Page 20 of 123« First...10...1819202122...304050...Last »