Big Brother 2 Albania – Thashetheme

Këshillat e Antonetës
12/05/09 17:06 Antoneta përfiton nga rasti që është vetëm me Bjordin për të diskutuar për Adelajdën. Ajo i thotë që e ka mbështetur Adelajdën dhe i ka dhënë një shans për ta njohur më mirë. Sipas saj fakti që tregohet pak “e fortë” me të është se do që ta njohë më mirë Adelajdën dhe qëllimet e saj. Ajo i thotë që nuk do ndërhyjë asnjëherë në lidhjen e tyre dhe shton që ka dëshirë që fjala e saj të dëgjohet. Me to bashkohet dhe Adelajda dhe diskutojnë për spetaklin e një nate më parë.... Vazhdo
Për finalen
12/05/09 16:27 Adi dhe Qetsori marrin rreze dielli dhe diskutojnë se cfarë do bëjnë kur të dalin jashtë. Adi e pyet:-“Kur do mbaroj ky pushimi?” Sipas Qetsorit mbaron të shtunën me natën finale. Adi mendon që pas spetaklit të së shtunës të organizohen me të gjithë banorët dhe të shkojnë në diskotekë. Ato bëjnë shaka duke thënë që spetakli final do zgjasë aq shumë sa që atyre do u duhet të vishen që në mëngjes, pasi mund të fillojë më herët se zakonisht.  Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Për finalen
Tags: , , ,

Qetsori : Bjordi po përkëdhelet shumë
12/05/09 03:20 Biseda për mentalitetin dhe gjendjen shoqërore dhe ekonomike të Shqipërisë vazhdon gjatë. Bjordi, me aq sa di mundohet që të japë argumentat e veta, por fakti që nuk ka jetuar në Shqipëri e bën që ai të mos dijë të përgjigjet mbi shumë pyetje dhe ngrihet e largohet. Sori kapet me këtë xhest të tij dhe i shpreh këto mendime. Ai shton se kur nuk i di, bën mirë që të rrijë e të dëgjojë e jo të largohet sepse kështu e bën të kluptojë se nuk ka më argumenta për të kundërshtuar të tjerët.... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Bjordi po përkëdhelet shumë
Tags: , , , ,

Në finale por jo fitues
12/05/09 02:21 Ari i thotë Sorit se me lojën që ai ka bërë ka mundur të përfitojë por jo të fitojë. Sori ia kthen se kjo mund të jetë e vërtetë ose ai mund të jetë dhe një motiv për fituesin. Ari shton se ndoshta Sori mund të fitojë vërtetë. Ai mendon se mundësinë e ka si gjithë të tjerët, por me karakterin që ka ka mundur të përfitojë vec të shkojë në finale dhe jo tërësisht ka qënë loja e tij ajo që e ka sjellë deri këtu. Ari thotë se e ka vlerësuar mirë karakterin e tij dhe e kupton që ai... Vazhdo
Adela : Fitorja është konfirmim
12/05/09 02:25 Diskutimi për cmimin dhe fitoren bëhet edhe më e zjarrtë dhe të gjithë banorët ndërhyjnë. Adi i thotë Adelës se ajo ka dalë e fituar me këtë që ka bërë dhe për të është e mjaftueshme kjo gjë. Adela ia kthen se asaj i duhet një vlerësim për atë që ka bërë dhe ky është cmimi dhe kur të dalë që këtu, të kuptojë se vërtetë e gjithë Shqipëria e ka përkrahur për veprimet e saja. Ndaj Adela mendon se duhet të luftojë deri në fund për cmimin e parë dhe për paratë. Adi mendon se deri... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela : Fitorja është konfirmim
Tags: , , ,

Sori i mirë apo i keq?
  12/05/09 02:01 Diskutmit nëse Sori është etiketuar si i keq nga banorët apo është vërtetë, duket sikur i erdhi sërish radha për t’u bërë. Sipas disa banorëve, ai ka qënë ai që është sjellë keq me të tjerët dhe i ka sulmuar. Adi i kujton debatin e disa netëve më parë, por Sori ia kthen se ajo kishte ndodhur pasi ai kishte parë një video familjare dhe ishte shumë i prekur, por megjithatë ishte munduar që ta kalonte dhe biseda me ata i ishte dukur e tepërt. Ai shton se edhe pse banorët mund ta konsiderojnë... Vazhdo
Spektakël i improvizuar
Spektakël i improvizuar 11/05/09 20:42 Banorët kanë vendosur të improvizojnë një spektakël brënda shtëpisë. Spektaklin do ta drejtojë dhe prezantojë Adelajde. Më pas banorët do të performojnë secili nga një këngë dhe poezi. I pari që do të performojë do të jetë Ari i cili do të recitoje dhe këndojë, më pas do të jetë Sori dhe pastaj Adi me Bjordin. Në programin e spektaklit mendohet të bëhet edhe një quiz me pyetje të thjeshta dhe me sens humori, por Adela është në dileme se në cfarë pjese të... Vazhdo
Debat mes Antonetës dhe Qetsorit
10/05/09 17:05 Mamaja e Bjordit i vë në dukje Qetsorit disa tipare të karakterit të tij lidhur me debatet që ai bën. Ky mendim i saj mbështetet edhe nga Bjordi i cili shton se nëse mamaja e tij do të ishte futur në “Big Brother” padyshim do ta kishte fituar dhe do të ngacmoheshin përherë me Sorin, sepse ajo është natyrë luftarake dhe nuk do të dëshironte që Sori ta njohte atë aspekt të karakterit të saj. Mamaja e Bjordit i thotë Sorit që teleshikuesit i njohin më mirë nga sa njohin ata njëri-tjetrin. Më... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Debat mes Antonetës dhe Qetsorit
Tags: , , , ,

Adelajda dhe Bjordi në siklet
10/05/09 14:15 Ndërkohë që mamatë janë ulur në kopësht për të biseduar, Adelajde i shërben kafet dhe u pastron tavolinën. Mamaja e Bjordit pasi e pyet nëse ajo e pi cigaren dhe sigurohet që jo, i thotë Adelës të mos u shërbejë më dhe ta pij edhe ajo kafen e saj e qetë duke shtuar se nuk kanë ardhur që fëmijët tu bëjnë shërbim. Adela me Bjordin hyjnë brënda në shtëpi, ku Bjordi i thotë me shaka Adelës që edhe mund ti përgjigjet mamasë së tij. Por Adela thotë që nuk ka se c’farë ti thotë dhe se... Vazhdo
Adela më mamin : Këtu është ndryshe
a11/05/09 12:15 Adela dhe mamaja e saj rrinë në dhomë bashkë. Adela e shikon që ajo është pak në siklet dhe e pyet se si ndjehet. Mami i saj i përgjigjet se e vënë në siklet kamerat dhe ndjehet më mirë kur nuk e shohin të tjerët. Adela përpiqet ta qetësojë. Ajo e pyet se si i duket tani që po jeton vetë në këtë shtëpi. Sania i thotë se i duket ndryshe, por shumë mirë. Adela i thotë se nëse ajo nuk do ta kishte provuar, nuk do ta kishte besuar atë, sado që të përpiqej t’ia spjegonte mënyrën e jetesës... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela më mamin : Këtu është ndryshe
Tags: , , , ,

Page 5 of 123« First...34567...102030...Last »