Ekonomia / Ekonomija

Fillon faza e dytĂ« e rikonstruimit tĂ« rrugĂ«s Sukubine – Ulqin – Video
Siç e dini nĂ« lidhje me rrugĂ«n  SukubinĂ« – Ulqin, fillon faza e dytĂ« e rikonstruimit, çka para disa muajve mĂ« parĂ« u shpreh edhe  kryetari i komunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu, ku ai u shpreh se rikonstruktimi i saj do tĂ« kalojĂ« nĂ«pĂ«r tri faza dhe qĂ« ajo do fillojĂ« nĂ« vitin 2013. Rruga SukubinĂ« – Ulqin ka qene rruga mĂ« problematike pĂ«r  tĂ« cilĂ«n banoret e zones kanĂ« shprehur shqetsimin e tyre por edhe mysafirĂ«t qĂ« gjatĂ« sezonit turistik vizitojnĂ« Ulqinin nĂ«pĂ«rmes kĂ«tij aksi. PĂ«r mĂ« tepĂ«r ju ftojmĂ« te... Vazhdo

February 25, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (8)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nazif Cungu takoi delegacionin e Komunës Llukavac
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu Ă«shtĂ« takuar me delegacionin e KomunĂ«s Llukavac Sot kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu Ă«shtĂ« takuar me delegacionin e KomunĂ«s Llukavac. NĂ« pĂ«rbĂ«rje tĂ« delegacionit nga Llukavaci pĂ«rveç Kryetarit tĂ« KomunĂ«s Xhevdet Mujkiq ka qenĂ« i pranishĂ«m edhe drejtori i panairit tĂ« turizmit tĂ« Llukavacit Izet Nuhanoviq. Komuna e Llukavacit Ă«shtĂ« komunĂ« nĂ« Kantonin e TuzllĂ«s nĂ« FederatĂ«n e Bosnjes dhe HercegovinĂ«s nĂ« tĂ« cilĂ«n nĂ« muajin maj çdo vit organizohet panairi... Vazhdo

February 20, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Nazif Cungu takoi delegacionin e KomunĂ«s Llukavac
Tags:

Unaza e Re dhe Ura e Port Milenes, lĂ«shohet nĂ« prill nĂ« pĂ«rdorim – Video
Ministri pĂ«r komunikacion nĂ« QeverinĂ« e Malit tĂ« Zi,  Ivan Brajoviq, ka bĂ« tĂ« ditur pĂ«r “Portalin Analitika”duke premtuar gjatĂ« vizitĂ«s sĂ« tijĂ« nĂ« Ulqin se pritet te jete e aksesueshme dhe tĂ« pĂ«rfundojĂ« ndĂ«rtimi i UrĂ«s sĂ« Port MilenĂ«s dhe UnazĂ«s sĂ« re tek furra “Evropa” deri nĂ« fund tĂ« muajit Mars, fillim tĂ« muajit prillĂ« 2013. Ministri pĂ«r komunikacion nĂ« QeverinĂ« e Malit tĂ« Zi,  Ivan Brajoviq,  me bashkĂ«punĂ«torĂ«t gjatĂ« qĂ«ndrimit tĂ« tijĂ« nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit ku gjatĂ« kĂ«saj vizite... Vazhdo

February 9, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (6)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kryetari Cungu takon kryetarin të fondit malazez për ndërtimin z.Danillo Popoviq
Kryetari Cungu priti sot nĂ« takim kryetarin e bordit tĂ« drejtorĂ«ve tĂ« fondit malazez pĂ«r ndĂ«rtimin e objekteve solidare z.Danillo Popoviq Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«toret e tij, priti sot nĂ« takim kryetarin e bordit tĂ« drejtorĂ«ve tĂ« fondit malazez pĂ«r ndĂ«rtimin e objekteve solidare z. Danilo Popoviq. Z. Popoviq i njoftoj tĂ« pranishmit lidhur me punen dhe aktivitetin e fondit malazez pĂ«r ndĂ«rtimin e objekteve solidare duke theksuar sĂ« ky fond ka ndĂ«rtuar njĂ« numĂ«r tĂ« konsideruar tĂ« objekteve... Vazhdo

February 2, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Kryetari Cungu takon kryetarin tĂ« fondit malazez pĂ«r ndĂ«rtimin z.Danillo Popoviq
Tags: , ,

Kryetari Cungu takon shefin e zyrës së Bankës Europiane z.Giulio Moreno
Kryetari Cungu Ă«shtĂ« takuar me shefin e BankĂ«s Europiane pĂ«r rindĂ«rtim dhe zhvillim nĂ« PodgoricĂ« Giulio Morenin Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu Ă«shtĂ« takuar me shefin e zyrĂ«s sĂ« BankĂ«s Europiane pĂ«r rindĂ«rtim dhe zhvillim nĂ« PodgoricĂ« Giulio Morenin me bashkĂ«punĂ«torĂ«. Zotori Moreno e ka njoftuar kryetarin pĂ«r aktivitetet qĂ« EBRD kryen nĂ« Mal tĂ« Zi, planet pĂ«r investimet e ardhshme dhe kreditimet, si dhe pĂ«r fushat dhe kushtet me tĂ« cilĂ«t EBRD mund tĂ« aprovojĂ« kreditĂ«. BashkĂ«biseduesit ishin tĂ«... Vazhdo

January 30, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Kryetari Cungu takon shefin e zyrĂ«s sĂ« BankĂ«s Europiane z.Giulio Moreno
Tags: , ,

Cungu takon Ministrin e punës dhe përkujdesjes sociale Predrag Boshkoviq
Kryetari Cungu takoi Ministrin e punĂ«s dhe pĂ«rkujdesjes sociale Predrag Boshkoviq Me datĂ«n 23. 01. 2013, Ministri i punĂ«s dhe pĂ«rkujdesjes sociale, Predrag Boshkoviq ishte pĂ«r njĂ« vizitĂ« pune nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit. GjatĂ« kĂ«saj vizite mĂ« sĂ« shumti Ă«shtĂ« bĂ«rĂ« fjalĂ« pĂ«r problemet sociale dhe punĂ«simin e popullatĂ«s sĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit ku Ă«shtĂ« pĂ«rmendur qĂ« pĂ«rparĂ«si duhen tĂ« kenĂ« shtetasit e Malit tĂ« Zi dhe qĂ« duhet tĂ« nxitet arsimimi i kuadrove, tĂ« cilĂ«t i mungojnĂ« KomunĂ«s sonĂ«. ËshtĂ« pĂ«rmendur... Vazhdo
Kryetari Cungu takon përfaqësuesit e kompanisë Gjermane Dahlem
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«torĂ« e tij, u takua me pĂ«rfaqĂ«suesit e kompanisĂ« Gjermane Dahlem Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«torĂ« e tij, u takua me pĂ«rfaqĂ«suesit e kompanisĂ« Gjermane Dahlem, e cili Ă«shtĂ« duke kryer studim e fizibiliteti pĂ«r projektin e furnizimit me ujĂ« dhe trajtimin e kanalizimeve nĂ« komunĂ«n e Ulqinit, projekt ky i financuar nga KFW Banka. PrĂ«faqĂ«suesit e kĂ«saj kopanije njoftuan tĂ« pranishmit me hapat e ndĂ«rmarra si dhe me planin e mĂ«tutjeshem... Vazhdo

January 18, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija :: Komente (1)
Tags: ,

Raporti financiar për realizimin e buxhetit 2012 në Komunen e Ulqinit nga Mr. Agron Ibrahimi
Viti 2012: Rritem realizimin e buxhetit dhe zvogluam evazionin fiskal Realizimi i Buxhetit pĂ«r vitin 2012 nĂ« bazĂ« tĂ« Vendimit mbi ndryshimin e Vendimit tĂ« Buxhetit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Ă«shtĂ« realizuar pothuajse nĂ« pĂ«rmasa 100%. Realizimi i tĂ« hyrave vetanake nĂ« krahasim me vitin 2011 ishte 25% mĂ« i madh çka Ă«shtĂ« fillimi i suksesshem i mĂ«nyrĂ«s sĂ« vjeljeve tĂ« taksave komunave dhe tatimeve ku pĂ«rgjegjĂ«se Ă«shtĂ« vetĂ« komuna. VlenĂ« tĂ« pĂ«rmendet se pikat buxhetore Tatimet u realizuan nĂ« pĂ«rmasĂ« 101,12% posaçarishtĂ«... Vazhdo

January 8, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Konferenca për shtyp e kryetarit të Ulqinit Nazif Cungut
TĂ« nderuar, Tani nĂ« fund tĂ« kĂ«tij viti, Ă«shtĂ« rasti qĂ« sĂ« bashku tĂ« pĂ«rkujtojmĂ« sfidat me tĂ« cilat Komuna e Ulqinit u ballafaqua gjatĂ« kĂ«tij viti, projektet nĂ« vijim, dhe planet pĂ«r vitin e ardhshĂ«m Siç e dini Komuna e Ulqinit ka trashiguar obligime tĂ« mĂ«dha financiare nga pushtetet e kaluara, dhe duhet tĂ« kalojĂ« njĂ« kohĂ« e gjatĂ« qĂ« tĂ« vihet deri te konsolidimi i situatĂ«s financiare. Obligimet e komunĂ«s sĂ« bashku me ndĂ«rmarrjet publike arrijnĂ« shumĂ«n e mbi 21.000.000 euro, ku hyjnĂ« borxhet ndaj puntorĂ«ve,... Vazhdo
KNSH-ja: Urime festa e krishtlindjeve
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr.  104 /12 Ulqin, më  24.12.2012   URIM PËR KRISHTLINDJE     KĂ«shilli  Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi, uron   besimtarĂ«t e KrishterĂ« me rastin e FestĂ«s së   Krishtlindjeve, me dĂ«shirĂ«n qĂ« kjo festĂ« tĂ« sjellĂ« paqe e bekim nĂ« familjet e tĂ« gjithĂ«ve. “NĂ« kĂ«tĂ« ditĂ« tĂ« harmonisĂ« e tĂ« mirĂ«kuptimit si dhe tĂ« shpresĂ«s sĂ« pĂ«rjetshme tĂ« njeriut, shfrytzojmĂ«... Vazhdo

December 24, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on KNSH-ja: Urime festa e krishtlindjeve
Tags:

Page 30 of 70« First...1020...2829303132...405060...Last »