Intervista / Intervju

Gjonaj: Mr. Riza Rexha, Historian i së vërtetës
GjekĂ« Gjonaj Mr. Riza Rexha qĂ« nga 12 nĂ«ntori i kĂ«tij viti nuk jeton mĂ«. Ai u shue nĂ« shtrat si njĂ« dritë  qiriri qĂ« shndĂ«riti  deri nĂ« momentet e fundit tĂ« jetĂ«s. Por drita e tij do tĂ« ndriçojĂ« nĂ« veprĂ«n qĂ« la pas dhe do tĂ« jetojĂ« i gjallĂ« nĂ« kujtesĂ«n e  brezave.  E kam njohur nga afĂ«r. E kisha shok tĂ« mirĂ«.  Ishim miq tĂ« kahershĂ«m e ti sinqertĂ« me    BacĂ«n Riza, siç e  quanin me pietet  nĂ« Ulqin. Takoheshim shpesh. Bisedonim pĂ«r shumëçka. MĂ« sĂ« shumti  pĂ«r  tĂ« kaluarĂ«n e vĂ«shtirĂ«... Vazhdo

December 13, 2016  :: Intervista / Intervju, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Gjonaj: Mr. Riza Rexha, Historian i sĂ« vĂ«rtetĂ«s
Tags:

IntervistĂ« me veteranin “Kapidan” Abdulla Nimanbegu ne emisionin Portreti
NĂ« televizionin Teuta mund tĂ« ndiqni emisionin “Portreti” me Hatixhe Nelaj. Protagonist i emisionit Ă«shtĂ« veterani nga Kalaja e Ulqinit “Kapidani”  Abdulla Nimanbegu, njĂ« ndĂ«r familjet e Ulqinit tĂ« njohura pĂ«r traditĂ« detare.  Vazhdo

December 3, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on IntervistĂ« me veteranin “Kapidan” Abdulla Nimanbegu ne emisionin Portreti
Tags:

Intervistë me mësimdhënësin në pension nga Kraja Mujo Koliqi
NĂ« televizionin Teuta mund tĂ« ndiqni emisionin “Portreti” me Hatixhe Nelaj. Protagonist i emisionit Ă«shtĂ« mĂ«simdhĂ«nĂ«si nĂ« pension nga Kraja Mujo Koliqi. Historiku Shkolla fillore “Gjergj Kastrioti SkĂ«nderbeu” KrajĂ« ‘Kraja e ShkodrĂ«s, ky shteg midis Lindjes e PerĂ«ndimit, kjo trevĂ« shqiptare midis BaltĂ«s (liqenit tĂ« ShkodrĂ«s) dhe RomanesĂ« (RumisĂ«) sĂ« shenjtĂ«, Ă«shtĂ« arkeologji vlerash tĂ« shumta’. ‘Nuk ishte rastĂ«si fakti qĂ« autori i monumentit tĂ« parĂ« nĂ« gjuhĂ«n shqipe (Mesharit) Gjon... Vazhdo

November 29, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on IntervistĂ« me mĂ«simdhĂ«nĂ«sin nĂ« pension nga Kraja Mujo Koliqi
Tags:

INTERVISTA/ Flet aktorja e mirënjohur Margarita Xhepa në emisionin Portreti
Ndiqni emisionin“Portreti” i cili emitohet çdo te hene ne oren 21.00 nĂ« Televizionin Teuta. Moderatorja e emisonit Hatixhe Nelaj na mundson tĂ« ndjekim emisionin “Portreti” qĂ« transmetohet nĂ« TV Teuta. Ndiqni emisionin ku protagonist i emisionit Ă«shtĂ« aktorja e madhe shqiptare zonja Margarita Xhepa. Biografia QĂ«ndroj pĂ«rballĂ« aktores sĂ« madhe Margarita Xhepa dhe pĂ«rpara se tĂ« nis bisedĂ«n me tĂ«, skicoj portretin e saj. NjĂ« grua vĂ«rtet e bukur, me sytĂ« qĂ« edhe sot nĂ« prag tĂ« 83-vjetorit tĂ« lindjes, ruajnĂ« besnikĂ«risht... Vazhdo

November 29, 2016  :: Intervista / Intervju, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on INTERVISTA/ Flet aktorja e mirĂ«njohur Margarita Xhepa nĂ« emisionin Portreti
Tags:

Intervistë me veteranin e arsimit Avdulla Dulo Holli në emisionin Portreti
Mund tĂ« ndiqni emisionin“Portreti” i cili emitohet çdo te hene ne oren 21.00 nĂ« Televizionin Teuta. Moderatorja e emisonit Hatixhe Nelaj na mundson tĂ« ndjekim emisionin “Portreti” qĂ« transmetohet nĂ« TV Teuta. Ndiqni emisionin ku protagonist i emisionit Ă«shtĂ« veterani i arsimit Avdulla Dulo Holli.  Vazhdo

November 21, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on IntervistĂ« me veteranin e arsimit Avdulla Dulo Holli nĂ« emisionin Portreti
Tags:

Dritan Abazoviq: UnĂ«, “TradhĂ«tari” qĂ« dua tĂ« bĂ«jĂ« njĂ« shqiptar KryeministĂ«r tĂ« Malit tĂ« Zi
NĂ« ShqipĂ«ri nuk njihet fare, nĂ« treva: KosovĂ«, PreshevĂ« e Maqedoni shumĂ« pak, nĂ« Mal tĂ« Zi e njĂ« pjesĂ« e cilĂ«sojnĂ« si “tradhtar”. Por ai votat i merr pĂ«rgjithĂ«sisht mes shqiptarĂ«sh dhe kryesisht nĂ« qytetin e lindjes Ulqin por edhe nĂ« AnĂ« tĂ« Malit, MalĂ«si, si dhe nĂ« PlavĂ« e Guci. Shqiptari Dritan Abazoviç (Abazi) Ă«shtĂ« sot njĂ« nga figurat kryesore tĂ« opozitĂ«s qĂ« kĂ«rkon largimin e Milo Gjukanoviçit nga qeveria e Malit tĂ« Zi. Ai Ă«shtĂ« armiku mĂ« i betuar i Milos, pasi ka njĂ« armĂ« qĂ« i prish punĂ« kryeministrit:... Vazhdo

November 10, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Dritan Abazoviq: UnĂ«, “TradhĂ«tari” qĂ« dua tĂ« bĂ«jĂ« njĂ« shqiptar KryeministĂ«r tĂ« Malit tĂ« Zi
Tags:

Intervistë me Mark Gjonaj, dhe pritshmëritë e takimit për diasporën
MĂ« 18 nĂ«ntor qeveria shqiptare do tĂ« organizojĂ« nĂ« TiranĂ« takimin e diasporave shqiptare nga mbarĂ« bota, me synimin pĂ«r tĂ« forcuar lidhjet dhe shtuar ndihmesĂ«n e diasporĂ«s pĂ«r atdheun e origjinĂ«s. AnĂ«tari i asamblesĂ« sĂ« Nju Jorkut, Mark Gjonaj, do tĂ« jetĂ« njĂ« prej atyre qĂ« do tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« takim. NĂ« njĂ« intervistĂ« pĂ«r ZĂ«rin e AmerikĂ«s, ligjvenĂ«si Gjonaj flet pĂ«r pritshmĂ«ritĂ« dhe propozimet qĂ« i ka paraqitur qeverisĂ« shqiptare pĂ«r tĂ« angazhuar diasporĂ«n. ZĂ«ri i AmerikĂ«s: Zoti Gjonaj pas... Vazhdo

November 5, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on IntervistĂ« me Mark Gjonaj, dhe pritshmĂ«ritĂ« e takimit pĂ«r diasporĂ«n
Tags:

Intervistë me gjinekologun Dr. Daut Gjoni nga SHBA në emisionin Portreti
Mund tĂ« ndiqni emisionin“Portreti” i cili emitohet çdo te hene ne oren 21.00 nĂ« Televizionin Teuta. Moderatorja e emisonit Hatixhe Nelaj na mundson tĂ« ndjekim emisionin “Portreti” qĂ« transmetohet nĂ« TV Teuta. Ndiqni emisionin ku protagonist i emisionit Ă«shtë  gjinekologu Dr. Daut Gjoni nga SHBA.  Vazhdo

November 2, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on IntervistĂ« me gjinekologun Dr. Daut Gjoni nga SHBA nĂ« emisionin Portreti
Tags:

Intervista me Hysen Zenelin nga Australia në emisionin Portreti
Mund tĂ« ndiqni emisionin“Portreti” i cili emitohet çdo te hene ne oren 21.00 nĂ« Televizionin Teuta. Moderatorja e emisonit Hatixhe Nelaj na mundson tĂ« ndjekim emisionin “Portreti” qĂ« transmetohet nĂ« TV Teuta. Ndiqni emisionin ku protagonist i emisionit Ă«shtë  Hysen Zeneli nga Australia.  Vazhdo

October 30, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervista me Hysen Zenelin nga Australia nĂ« emisionin Portreti
Tags:

Intervistë me Cafo Boga, ish-drejtori ekzekutivë te grupit Bank of Kuwait S.A.K. in New York
Ndiqni emisionin“Portreti” i cili emitohet çdo te hene ne oren 21.00 nĂ« Televizionin Teuta. Moderatorja e emisonit Hatixhe Nelaj na mundson tĂ« ndjekim emisionin “Portreti” qĂ« transmetohet nĂ« TV Teuta. Ndiqni emisionin ku protagonist i emisionit Ă«shtë  Cafo Boga bankierĂ« i financave dhe bankimit nĂ« New York. Cafo Boga – Director, Board of Directors Cafo Boga is a Senior Operations and Finance Executive with a stellar 20+ year career spanning multiple industries including banking, investments, information technology,... Vazhdo

October 17, 2016  :: Intervista / Intervju, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on IntervistĂ« me Cafo Boga, ish-drejtori ekzekutivĂ« te grupit Bank of Kuwait S.A.K. in New York
Tags:

Page 3 of 3212345...102030...Last »