Real Estate

Fondi i Fëmijëve Shqiptarë ‘Domenick Scaglione’ ndihmon 6 familje në Komunën e Ulqinit
Fondi i Fëmijëve Shqiptarë ‘Domenick Scaglione’ në bashkëpunim me vullnetaret e cekura më poshtë organizuan një tubim humanitar në New York, SHBA për fëmijët jetima shqiptarë në Shqipëri dhe në Komunën e Ulqinit. Bashkëatdhetarët tanë kontribuan zemërgjërësisht në këtë tubim. Me këtë rast është grubulluar një sasi e konsiderueshme e parave të cilat janë shpërndarë tek familjet e fëmijëve bunjak që jetojnë në këto treva në formë të një ndihme financiare. Në Komunën e Ulqinit, me shumën... Vazhdo

February 8, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Fondi i Fëmijëve Shqiptarë ‘Domenick Scaglione’ ndihmon 6 familje në Komunën e Ulqinit
Tags:

Jakupi akuzon Forcën për presion ndaj Hajro Likës
Kryetari i Lëvizjes qendrore shqiptare për integrime (LQSHI) dr Isat Jakup ka thënë se Hajro Lika mbetet anëtar i kësaj organizate politike, raporton Portali Ul.info. “Ai nuk është më nënkryetar, por është një nga themeluesit e partisë tonë dhe anëtari i saj i respektuar”, theksoi ai duke thënë se presionin ndaj Likës që të jap dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit e kanë bërë anëtarët e Forcës së re demokratike. Hajro Lika ka deklaruar dje që jep dorëheqje nga posti i nënkryetarit të LQSHI për arsye... Vazhdo

February 3, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Politika, Real Estate :: Comments Off on Jakupi akuzon Forcën për presion ndaj Hajro Likës
Tags:

Asnjë kompani nuk është paraqit, në tenderin për pastrimin e Bunës
Tenderi i parë për pastrimin dhe blerjen e materialit tepricë nga dega e djathtë e derdhjes së lumit Buna ka dështuar, pasi asnjë kompani nuk dorëzoj ofertë. Afati i skadimit të tenderit ishte dje. Kryetari i kuvendit të komunës së Ulqinit Fuad Haxhibeti, tha se Drejtoria e ujërave do të shpall tenderin e ri, si rezultat i marrëveshjes ndërmjet kësaj drejtorie dhe komunës. Çmimi fillestar për metër kubik të materialit është 2.75 euro. RTCG  Vazhdo

February 2, 2015  :: Real Estate :: Comments Off on Asnjë kompani nuk është paraqit, në tenderin për pastrimin e Bunës
Tags:

Gani Resulbegoviq: Ulqinakët të hidhëruar për punën e objekteve ilegale
Pronari i kompanisë “Real estate” dhe kryetari i Sektorit të qiramarrësve të plazheve pranë Shoqatës malazeze turistike Gani Resulbegoviq ka thënë se punëtorët turistik janë të hidhëruar për punën e objekteve ilegale, raporton Portali Ul.info. “Ato janë vendas, por edhe nga jashtë kufijve të Malit të Zi. Hapin objekte ilegalisht, punojnë dy apo tre muaj, marrin paratë dhe zhduken. Ikin dhe askush nuk i sheh deri vitin e ardhshëm”, tha për ai revistën ”Putovanja”. Sipas fjalëve të tija, të gjithë... Vazhdo

February 1, 2015  :: Real Estate :: Comments Off on Gani Resulbegoviq: Ulqinakët të hidhëruar për punën e objekteve ilegale
Tags:

Pse po vuan ekonomia e Ulqinit – Video
“Si u zhduk ekonomija malazeze” ka qenë titulli i performancës të mbajtur në Ulqin organizuar nga rrjeti për afirmimin e sektorit joqeveritar MANS me përkrahjen e Mogulit. Fotografit e ndërmarrjeve të cilat nuk ekzistojnë më dhe të gjigandëve të dikurshëm ekonomik  në Ulqin i ka marrë era dhe në mënyrë simbolike është ekspozuar rënia e tyra , dhe me këtë azgjësimim i ekonomisë së Ulqinit. Analiza dhe materiale tjera informative nga Suzana Ganiq – TV Teuta – Video  Vazhdo

February 1, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Pse po vuan ekonomia e Ulqinit – Video
Tags:

Objekti i “shkretë“ në kalan e Ulqinit
Drejtoria për mbrojtjen e të pasurisë kulturore nga Cetina ka ftuar kompaninë “Ulcinj resort” të përfundojë ndërtimin e objektit në pjesën jugore të Kalasë, në pajtim me projektin kryesor nga viti 2002, i cili ka pëlqimin konservues, shkruan “Vijesti”, raporton Portali Ul.info. Nga Drejtoria pohojnë se gjatë ndërtimit kjo kompani nuk ka respektuar gati asnjë pikë të projektit i cili morri pëlqimin e Entit të atëhershëm për mbrojtjen e monumenteve të kulturës. Ky objekt, siç shkruan kjo gazetë, tash... Vazhdo

January 27, 2015  :: Real Estate :: Comments Off on Objekti i “shkretë“ në kalan e Ulqinit
Tags:

Mustafa Canka: Vetëvrasje politike e deputetit në ikje Nik Gjeloshaj
1. Kur POLITIKANI NË TENTATIVË shërbehet me fjalor rrugaçi kjo do të thotë se nuk ka argumente dhe që nuk ka pjekurinë e duhur për t’u marrë me këtë zanat. 2.  Kur DEPUTETI I MOMENTIT ofendon, shpif dhe shkruan të pavërteta kjo do të thotë se gabimisht ka arritur deri te ai funksion dhe se është i padenjë për kryerjen e tij. 3.  Kur ky i njëjti PERSONALITET MARGJINAL POLITIK i del fjale partnerit të vet të koalicionit, i cili e ka sjell në funksionin e deputetit, ndërkohë kur nuk ka askënd tjetër për... Vazhdo

January 25, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Mustafa Canka: Vetëvrasje politike e deputetit në ikje Nik Gjeloshaj
Tags:

Silver Korda: Formula “Përçaj e Sundo” ende gjen zbatim te shqiptarët e Mal të Zi
Kësi tragjikomedi politike në skenën politike të Malit të Zi (Ulqinit), „gjuajtje“, akuza të politikanve veç e veç me një qëllim: interesat personale, ruajtje të koltuqeve/fotelave, luft e domosdoshme për grabitjen e sa më shumë kapitali, (në gjitha format: patundshmëri, pasuri të levizëshme, parash, profit statusor) gjatë zgjatjesë së madateve parlamentare, komunale, delegate, partiake-klanore, (legale, gjysëmlegale, të tejdukshme, kushrinore, shoqërore), ndjekje (verbale) secili kundër secilit, shpifje, rrena,... Vazhdo

January 22, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Silver Korda: Formula “Përçaj e Sundo” ende gjen zbatim te shqiptarët e Mal të Zi
Tags:

Gjeloshaj i përgjigjet Cankës: „Je shërbëtori i Fatmir Gjekës për dezinformata“
Në një deklaratë të tij në Facebook, deputeti i ASH-së Nikë Gjeloshaj, ka sulmuar ashpër kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjekën dhe gazetarin Mustafa Cankën. “Duke parë se FGJ e paska leshuar në gjahë shërbëtorin e tij për dezinformata MC, edhe disa fakte shtes:” – shkruan ne faqen e tij në facebook Gjeloshaj. Reagimi i Gjeloshajt duket se ka ardhur nga një tekst në portalin e Cankës (Ul-info) ku aludohet se refuzimi i tij për të respektuar marrëveshjen nuk ka të bëjë me besën por me ruajtjen e... Vazhdo

January 22, 2015  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Gjeloshaj i përgjigjet Cankës: „Je shërbëtori i Fatmir Gjekës për dezinformata“
Tags:

Draga: Presidenti të zgjidhet nga populli e jo nga kuvendi
Diskurisi politik Vetëm me zgjedhje të drejtpërdrejta nga ana e popullit presidenti apo presidentja edhe pse me ingerenca të kufizuara në një sistem shumëpartiak, mund të jet përfaqësues i të gjithë qytetarëve e jo si deri më tash, të jetë përfaqësues i shumicës parlamentare, ku Shqipëria e Kosova, janë rast tipik në regjion që nuk është në favor të demokracisë, përkatësisht të votës popullore Nail Draga Zgjedhja e presidentës së Kroacisë(Kolinda Grabar-Kitaroviq) nga ana e qytetarëve me 11 janar 2015... Vazhdo

January 22, 2015  :: Real Estate :: Comments Off on Draga: Presidenti të zgjidhet nga populli e jo nga kuvendi
Tags:

Page 10 of 23« First...89101112...20...Last »