Shtypi / Mediji

Fatmir Gjeka ka hedhur poshtë dezinformatën e rëndë të Cungut
Lideri i Partisë demokratike dhe bartësi i listës i koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“ Fatmir Gjeka ka hedhur poshtë dezinformatën e rëndë që ka „lëshuar negociatat me liderët e partive nacionale shqiptare, atë të Forcës Nazif Cungu dhe të Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka“. „Këtë manipulim që është thënë nga Forca e kuptoj vetëm si tentim për të krijuar habi në trupin votues të njeriut i cili mbas humbjes në zgjedhje është në situatë të rëndë psikike“, tha Gjeka. Ai... Vazhdo

January 28, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Fatmir Gjeka ka hedhur poshtë dezinformatën e rëndë të Cungut
Tags:

Deklaratat e Mediave: Mali i Zi shqiptarët humbasin në Ulqin. Pas 24 vitesh nuk do të drejtojnë më komunën – Video
Pas 24 vitesh shqiptarët nuk do ta qeverisin më komunën e Ulqinit. për shkak të konflikteve mes tyre shqiptarë kanë pësuar një rënie të ndjeshme në këtë komunë duke cuar në humbjen e saj që nga koha e pluralizmit në Malin e Zi. Për herë të parë pas 24 vjetësh komuna e ulqinit në malin e zi nuk do të qeveriset nga shqiptarë por nga partia e Milo Gjukanoviçit. Kryetari i deritashëm, Nazif Cungu ka thënë se nuk e ka pritur humbje të partisë së tij, Forca e Re Demokratike, e cila ka marrë tetë vende në Asamble,... Vazhdo

January 27, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Deklaratat e Mediave: Mali i Zi shqiptarët humbasin në Ulqin. Pas 24 vitesh nuk do të drejtojnë më komunën – Video
Tags:

Deklaratat e politikanëve per zgjedhjet – TV Vijesti

January 27, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Deklaratat e politikanëve per zgjedhjet – TV Vijesti
Tags:

Osmanoviq: Vështrim mbi zgjedhjet e (para)kohshme lokale në Ulqin
Dr. Sabina Osmanoviq Nisi edhe një vit i ri për ulqinakët, i cili mbart me vete peshën e problemeve të të mëparshmit; me greva në ndërmarrjet dhe institucionet publike, me një ekzekutiv lokal inekzistent dhe me një zero të madhe në llogarinë e buxhetit të komunës. E përtej halleve të përditshmërisë, krizës ekonomike etj., ti si qytetar je i konfrontuar edhe me një dilemë të madhe – me 9 lista zgjedhore. Ec e thoni pastaj se nuk kemi mundësi zgjedhjeje! Nëse ju hedhim një sy këtyre listave të shumëpërfolura,... Vazhdo

January 23, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Osmanoviq: Vështrim mbi zgjedhjet e (para)kohshme lokale në Ulqin
Tags:

Xhenan Mavriq: Të ndryshohet fotografia urbanistike e Ulqinit
Ulqini është qytet i cili njihet me bukuri të rrallë, e dikur është njohur dhe me pamje autentike dhe të njohur. Është e qartë që ndërtimi më me vlerë është Qyteti i vjetër i cili më shumë se 2,5 mijëvjeçar dominon me natyrën që është i rrethuar. Por për shkak të neglizhencës së njeriut, ai sot duket më pak i mrekullueshëm dhe këtë gjithsesi duhet ta ndryshojmë. Është e vërtet që edhe pjesët tjera të qytetit të Ulqinit e ndajnë fatin e njëjtë apo të ngjashëm. Me veprime neglizhuese dhe në... Vazhdo

January 22, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Xhenan Mavriq: Të ndryshohet fotografia urbanistike e Ulqinit
Tags:

Harasani: Mali i Zi Pozitiv kerkon administrate te depolitizuar ne Ulqin
Administrata lokale si pjesë e organit ekzekutiv, luanë rolin kyç për lehtësimin e punës së qytatarve, dhe zhvillimin e qytetit. Ne si parti e re në skenen politike deklarojmë se nuk është punuar sa duhet ne këtë drejtim, administrata nuk ka ndryshuar shumë, edhe pse është ndyshuar sistemi politik në vend që dy shekuj e gjysëm. Mendojm që administrata duhet të jetë  efikase dhe e depolitizuar, transparente, me struktura hierarkike të përgjegjësisë profesionale e jo politike. Depolitizimi i administratës nënkupton... Vazhdo

January 20, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Harasani: Mali i Zi Pozitiv kerkon administrate te depolitizuar ne Ulqin
Tags:

Vdes në aksident trafiku ulqinaku
(Foto: Radomir Petrić – Vijesti Online) Drejtoria e Policisë së Malit të Zi ka njoftuar se në rrugën magjistrale Tivar – Ulqin, saktësisht në fshatin Peçurice, ka ndodhur një aksident trafiku ku në orën 07:10 të mëngjesit të sotëm vdes në aksident ulqinaku Viktor Ljuljic, derisa bashkudhëtari tij Ljubo Ljuljiq është lënduar rëndë. Në aksident kanë qenë të përfshira një veturë e tipit Golf me pllaka të Ulqinit dhe autobusi me pllaka italiane e vozitur nga personi me nacionalitet shqipëtar. Aktualisht... Vazhdo

January 18, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Vdes në aksident trafiku ulqinaku
Tags:

Koalicioni shqiptaro – malazezë; Cilën parti do ta zgjedhë DPS-i
Vota për DPS-in dikur ishte turp, e sot e japim të gjithë, me apo pa dëshirë Arsyeja e vetme pse në këtë faqe deri sonte nuk keni parë asnjë postim lidhur me zgjedhjet e ardhshme në Ulqin është sepse nuk ka asgjë për të thënë. Po, për ju që keni fatin e mirë e nuk e keni ditur, në Ulqin përsëri ka zgjedhje. Ato mbahen më 26 janar dhe mbi 19,000 ulqinakë do të mund të zgjedhin midis 9 listave zgjedhore. Përsëri ka ardhur koha që ne pak shqiptarë që kemi mbetur aty të grindemi e përçahemi. Ka ardhur koha... Vazhdo

January 16, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Koalicioni shqiptaro – malazezë; Cilën parti do ta zgjedhë DPS-i
Tags:

Forca: Mirat Detare janë shndërruar në të Mira “Tokësore” ne Ulqin
Një ndër motivet kryesore të  krijimit të FORCËS ka qenë padrejtësia që është bërë me Të Mirat Detare në kurriz të qytetarëve të Komunës së Ulqinit. Padrejtësia dhe diskriminimi vihen re qartë tek zbatimi me dy standarde i ligjit duke diskriminuar shqiptarët ndërkohë që zbatimi është krejt ndryshe në Komuna të tjera të bregdetit të Malit të Zi. Përpos kësaj, shqetësues është edhe fakti që ndryshe nga ajo që parashikon ligji, të Mirat Detare janë shndërruar në të Mira “Tokësore” duke kontrolluar... Vazhdo

January 13, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Forca: Mirat Detare janë shndërruar në të Mira “Tokësore” ne Ulqin
Tags:

Keshilli i Bashkesise islame ne Ulqin ka organizuar takim me imamet ne Ane te Malit
Keshilli i Bashkesise islame ne Ulqin me date 08,01,2014 ka organizuar takim me te gjithe imamet dhe mutevelinjte/kujdestaret e xhamiave ne nivel komunal. Ne takimin e organizuar ne Krythe te Anes se Malit ne restorantin Lamiga moren pjese imamet dhe mutevelinjte e xhamiave te Ulqinit dhe te gjithe fshtarave te komunes se Ulqinit te cilet jane pjese e KBI ne Ulqin. Ne takim ishin te pranishem rreth katerdhjete persona. Ne kete takim gjithashtu moren pjese kryetari dhe perfaqesues te tjere te BKA ( Biznis Klub Ana e Malit) te cilet njeherit... Vazhdo

January 13, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Keshilli i Bashkesise islame ne Ulqin ka organizuar takim me imamet ne Ane te Malit
Tags:

Page 40 of 183« First...102030...3839404142...506070...Last »