Canka: 2012 – Vit i humbur për Ulqin
2012 për qytetarët e Ulqinit është praktikisht vit i humbur. Më saktë, ishte ky viti i zhgënjimit. Sepse, sa në të vërtet kemi nga ato që mund të thonë se në fund të këtij viti jetojnë më mirë dhe janë më të lumtur se një vit më herët. Është e sigurt që për diçka të tillë ju mjaftojnë gishtat e të dy duarve, derisa numri i atyre që janë në situatë më të dobët ekonomike është me mijëra. Si mund të jetë ndryshe kur në 2012 nuk filloj ndërtimi i asnjë hoteli të madh, kur realizimi i buxhetit... Vazhdo

December 30, 2012  :: Opinione :: Komente (6)
Tags:

Gjeka dërgon urim për vitin e ri
Kryetari i Partisë Demokratike dhe deputeti i Koalicionit shqiptar në Parlamentin e Malit të Zi,z. Fatmir Gjeka u ka dërguar urimet më të bukura dhe më të përzemërta anëtarëve dhe simpatizuesve të subjektit politik shqiptar që drejton, anëtarësisë së partive në bashkëqeverisje, si dhe të gjithë qytetarëve,me dëshirë që Vitin e Ri ta presin të lumtur, në harmoni,mbarësi dhe të gëzuar. Populli ynë fisnik,vizionar, humanist, bujar dhe punëtor,përherë ka qenë optimist për një të ardhme më të mirë.Në... Vazhdo

December 30, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Komente (7)
Tags: , ,

Konferenca për shtyp e kryetarit të Ulqinit Nazif Cungut
Të nderuar, Tani në fund të këtij viti, është rasti që së bashku të përkujtojmë sfidat me të cilat Komuna e Ulqinit u ballafaqua gjatë këtij viti, projektet në vijim, dhe planet për vitin e ardhshëm Siç e dini Komuna e Ulqinit ka trashiguar obligime të mëdha financiare nga pushtetet e kaluara, dhe duhet të kalojë një kohë e gjatë që të vihet deri te konsolidimi i situatës financiare. Obligimet e komunës së bashku me ndërmarrjet publike arrijnë shumën e mbi 21.000.000 euro, ku hyjnë borxhet ndaj puntorëve,... Vazhdo
Dritan Abazoviq: Gëzuar Krishtlindjet!
“Të gjithë besimtarëve të fesë Katolike ju uroj Krishtlindjet. Në këtë festë të madhe që simbolizon lindjen, le të lind një shpresë të re në vlera universale dhe çdo gjë që njerëzit i bënë të denjë për ekzistencën e vet. Në bashkësinë tonë multikulturale dhe multikonfesionale këto festa kanë një vend të veçantë sepse  shërbejnë për forcimin e frymës së bashkimit dhe tregojnë nevojën e solidaritetit dhe respektit të ndërsjellët. Me këtë rast të gjithë qytetarëve të Ulqinit ju uroj Vitin... Vazhdo

December 25, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off
Tags:

Reagimi i Forcës para 2 viteve me te Mirat Detare
Reagim në lidhje me vizitën e delagacionit të Ndermarrjes publike te Mirat Detare Është bërë tradicionale që çdo fillim viti delegacioni i Ndërmarrjes publike të Mirat Detare e viziton Ulqinin dhe paralajmëron investime të mëdha dhe njëkohesisht nënshkruan një fare kontrate për bashkëpunim në mes të Komunës së Ulqinit dhe kësaj ndërmarrje. Para disa ditëve stafi i kësaj ndermarrje, së bashku me kryetarin e Komunës së Ulqinit para gazatarëve paralajmëruan përseri përfundimin e këtij , siç thonë ato,... Vazhdo
Kumtesë për opinion: Bashkësia Lokale Katerkollë
Kumtesë për opinion Të nderuar qytetarë të B.L.Katerkollë- Ditën e shtune të datës 01.12.2012 në Kinosallë- Katerkollë u bë shqyrtimi publik i projekt- buxhetit për vitin 2013. Duhet të potencojmë se në mbledhje ishin prezent vetëm dy këshilltar të Anës së Malit , z.Astrit Kurti dhe z.Faik Nika , kurse munguan të gjithë këshilltarët e tjërë të cilët me vota të qytetarëve të Anës së Malit kanë marrë përsipër që të përfaqësojnë popullin dhe vendin e tyre në Kuvendin Komunal-Ulqin. Buxheti i vitit... Vazhdo
Kumtesë nga LD në MZ – Policia merr në pyetje nxënësin se ka kënduar këngën Xhamadanin vija-vija..
                                         LIDHJA DEMOKRATIKE NË MAL TË ZI                                          DEMOKRATSKI SAVEZ U CRNOJ GORI                                          DEMOCRATIC LEAGUE IN MONTENEGRO                                               Nr.    308 /12                                               Tuz... Vazhdo

December 5, 2012  :: Opinione, Politika :: Komente (3)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dritan Abazoviqi mbron Ulqinin – Video
Në mbledhjen e Kuvendit të Malit të Zi  debatoi edhe deputteti më i ri i kuvendit Dritan Abazoviqi ku rreptë e kritikojë qeverin e re me kryeministrin aktual Millo Gjukanoviq. Ja pra edhe ekspozeja ESKLUZIVE e Dritan Abazoviqit. Në mbledhjen e djeshme të Parlamentit Mali të Zi, gjatë diskutimit mbi ekspozenë e mandatarit, deputeti Dritan Abazoviq fajësoi Kryeministrin e ri Millo Gjukanoviq për gjendje të pa kënaqshme të pakicave, duke thënë: “Ju keni bërë që zonat dhe vendet ku jetojnë pakicat të jenë më të... Vazhdo
Krijohet Kuvendi Kombëtar i Njësive Vendore Shqiptare + Foto
Krahas ngritjes së flamurit në Tiranë, nga sot 26 nëntori do të kujtohet edhe si dita e vendimit për krijimin e Kuvendit Kombëtar të Njësive Vendore Shqiptare. Krijimi i kuvendit u formalizua sot me miratimin e të zgjedhurve vendorë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i zi e Presheva. “Uroj që kjo datë e rëndësishme për qytetin e Tiranës, të kthehet në një datë për t’u mbajtur mend edhe për qytetarët që ne përfaqësojmë sot rreth kësaj tavoline, duke i dhënë sot aprovimin formal një prej iniciativave... Vazhdo

December 1, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cungu: Kjo shqiponjë ka fluturuar dhe do të fluturojë edhe në Ulqin – Video
Në Tiranë u inauguruar sot Memoriali i Shqiponjës, simbolit të shqiptarëve, një projekt i financuar nga biznesmeni dhe veprimtari Lazim Destani. Në ceremoninë e përurimit të kësaj vepre morën pjesë kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, 13 kryetarë të komunave nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës, mes tyre kryetari i Prishtinës, Tetovës, Preshevës, Gostivarit, Strugës, Gjakovës, Prizrenit, Mitrovicës, Ulqinit, etj. Memoriali i Shqiponjës u vendos në zonën e quajtur, rrethrrotullimi i Doganës,... Vazhdo

December 1, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Komente (3)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 37 of 109« First...102030...3536373839...506070...Last »