??????? ??? ??????? ?????????

Ulcinj – Montenegro: Foreign hot spots revealed for UK property investor
Overseas property agency Property Venture has revealed its top investment choices for the UK investor for 2010. “Like any other investment, putting your money into property involves a balance between risk and reward,” said Louise Reynolds, Director, Property Venture. “Whilst we have witnessed property prices overseas coming down in many countries and areas, we know, not all countries have been affected to the same degree, or all the areas within a country. With some major economies around the world struggling to shake... Vazhdo
Tokë – Truall për shitje në Shtojë të Ulqinit  80 € m²
Truall për shitje në Shtojë të Ulqinit  80 € m² Në Plazhin e Madhë – Shtojë të Ulqinit – 1500 metra katror, toka është me sipërfaqe të rafsht dhe  me shikim të gjërë ne Plazhin Kopakana.Trualli – Toka Gjindet ne afersi të kishës në Shtojë, dhe në afertësi 200 metra të rruges kryesore që çon për Ulqin. Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër.Toka mundet të shitet edhe aqë sa ju nevojitet juve 500m²ose ma pak ose ma tepër.Toka... Vazhdo
For Sale,Land Zoganje – Darza ,Ulcinj Area / Montenegro  12 € m²
More pictures clik Land For Sale,Zoganje – Darza , Ulcinj Area 78000 square meter, high Plot with a broad view of the city and surroundings Plot is ready to build.Electricity and water . To obtain more info, please contact .Call  to discuss Price, please. Prime commercial development corner site across from the main entrance to Ulcinj City. Wonderful site for your new dream home!Soil test has been performed and results are in office. To obtain more info, please contact .Call  to discuss Price, please. Price : 12 €  m² square... Vazhdo
Tokë – Truall për shitje në Zogaj-Darzë të Ulqinit  12 € m²
Truall për shitje në Zogaj-Darzë të Ulqinit  12 € m² Në Zogaj – Darz të Ulqinit – 78.000 metra katror, toka është me sipërfaqe të rafsht dhe pakës në kodër me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit dhe në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin. Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër. Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni. Për informata më të hollsishme,... Vazhdo