?????? ??????

Dinosha:vazhdon polemika rreth njohjes së pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi
Shqiptarët dhe serbët, luftë deklaratash Kryetari i UDSH-së, Ferhat Dinosha, ka thënë se njohja e Kosovës është në interesin shtetëror të Malit të Zi, por edhe stabilitetit të rajonit. Edhe kryetari i Alternativës Shqiptare, Gjergj Camaj, ka vlerësuar se “shteti që synon të bëhet pjesë e integrimeve euro-atlantike dhe që akoma nuk e ka njohur realitetin e ri në rajon dhe ata që mendojnë akoma se Kosova është krahinë jugore serbe janë në lajthitje sepse me këtë gjë i shkaktojnë më shumë dëm popullit... Vazhdo

September 1, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Dinosha:vazhdon polemika rreth njohjes së pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi
Tags: , , , , , , ,