??????????

Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon
International Youth Day 2008 Dita ndërkomtare e të rinjve 2008 HYRJA GRATIS TUZË 2008 Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve, këtë vit Forca do fillojë me kremtimin kësaj dite në Tuz. Kemi përgatitur një Koncert për të rinj në lokalin “Cavalieri” me yjet e muzikës argëtuese ku do marrin pjesë: Produkt 28, Amanda, Cani dhe DJ Mani. Koncerti do filloje ne ora 21:00. Jeni të mirëseardhur Sponsor Gjeneral dhe Organizator. Forca e Re Demokratike  Vazhdo

August 9, 2008  :: Shtypi / Mediji, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

U Ulcinjskom polju,predvi?a se kapacitet džamije od hiljadu klanja?a
Poziv za doniranje izgradnje nove džamije u Ulcinju Odbor IZ-e Ulcinja i Odbor za izgradnju džamije u Ulcinjskom Polju, pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za izgradnju nove džamije u Ulcinjskom Polju. Obezbije?en je plac i ura?en je projekat, koji predvi?a kapacitet džamije od hiljadu klanja?a, gasulhanu, biblioteku, salu,kafeteriju, parking i druge prate?e sadržaje. Dobrotvori – zainteresovane institucije, firme i pojedinci, sredstva za ovaj zna?ajan projekat mogu uplatiti na : Žiro ra?un:510-12295-15 Detaljnije informacije... Vazhdo

June 18, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Komente (1)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

???????????. ?????. ??????,???? ? ??????????
???????? ?????? ????????? ???? ? ?????????? ? ??? ???? ??? ???? ??????? ??? ?????? ??? ????????? ???????, ??????? ?????????? ????? ??? ?????? ????????? ????????????. ????? ????? ??? ??????? – ????-??????, ? ????? ?????????? ??? ? ???????? ???. ???????????? ?????????? ?????????? ? ??????? ????, ?? ? ??????????? ???????. ????? ???? ???? ???????? ?? ????? ? ????? ? ?????????? ?????????? ?????? ? ???????? ??? ?????? ????????? ????? ???, ??????? ????????? ? ???? ? ?????? ?????? ????? ?????? ????????? ??????? ?????. ????? ????? ????????... Vazhdo

June 6, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on ???????????. ?????. ??????,???? ? ??????????
Tags: , , ,

?????? ??????? ?????????? – ?????? ?? ????
?????? ? ???? ??? ?????? ?????? ?? ?????????? ?????????? ? ???. ??????????? ????? ????????? ?????? ?????????? ???? ????? ???????????? ???????? – ????? ????? ??????? ?????????? ??????????? ?????????? ?? ???? ?????????. ???????????? ????? ????? ???????? ?? ??????. ? ????????? ?????? ?? ??????? ?? 650 ???. ??????? ?????????? ?????????? ? ??? ?? $1 ???. ??????????? ??????????. ??????? ????? ???? ????? ????? ?????????? ?????????????. ? ???? ????? ????????? ?????, ??? ?????? ??????? ? ???????? ? ???????????? ??????? ?????????. ? ?????????... Vazhdo