??????????

??????? ? ??????????,??????? ????-???????
? ??? ???? ??? ???? ? ????? ???????, ? ?????? ?????? ?? ?????? ??? ?? ????. ? ? ?????? – ? ?????? ?????, ? ?????? ??? ?????? (????????? ?? ???????? ? ??????, ????? ??? ?????? ?????) ? ? ????? ? ??????????. ?????????? ??????? ??? ??????? ???? ? ??????????, ?? ????? ?????? ??? ??? ???? ??? ?? ????? ?????? ????????. ? ? ???? ???? ??? ???????? – ?????? ??? ? ????????? «???????? ????????» ??? ????????? ? ???????????? ??????? http://www.montenegrosurf.ru. ? ??????? ??????, ?.?. ????? ???? ? ?????? ??????? ???????????. ??? ??? ????? ?????????... Vazhdo
OJQ “Kalimera”: Hapni portat e Valdanosit
Ekologët bejn apel në Ministrinë e Mbrojtjes për të ofruar qasje në gjirin e valdanosit Shoqëria Ekologjike OJQ “Kalimera”  është kundër mbylljes të kapijave(portit-dyerve) në Valdanos duke thirur  institucionet përkatëse për të siguruar qasje të lirë në gjirë të valdanosit. “Ministria e Mbrojtjes që menaxhon kompleksin në Valdanos, duhet të lejojë qasje të lirë në natyrë të dashuruar të ulqinakëve,shum rekreative,dhe ekologëve dhe të gjithë njerzeve të tjerë që duan të gëzojnë... Vazhdo
Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon
International Youth Day 2008 Dita ndërkomtare e të rinjve 2008 HYRJA GRATIS TUZË 2008 Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve, këtë vit Forca do fillojë me kremtimin kësaj dite në Tuz. Kemi përgatitur një Koncert për të rinj në lokalin “Cavalieri” me yjet e muzikës argëtuese ku do marrin pjesë: Produkt 28, Amanda, Cani dhe DJ Mani. Koncerti do filloje ne ora 21:00. Jeni të mirëseardhur Sponsor Gjeneral dhe Organizator. Forca e Re Demokratike  Vazhdo

August 9, 2008  :: Shtypi / Mediji, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

U Ulcinjskom polju,predvi?a se kapacitet džamije od hiljadu klanja?a
Poziv za doniranje izgradnje nove džamije u Ulcinju Odbor IZ-e Ulcinja i Odbor za izgradnju džamije u Ulcinjskom Polju, pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za izgradnju nove džamije u Ulcinjskom Polju. Obezbije?en je plac i ura?en je projekat, koji predvi?a kapacitet džamije od hiljadu klanja?a, gasulhanu, biblioteku, salu,kafeteriju, parking i druge prate?e sadržaje. Dobrotvori – zainteresovane institucije, firme i pojedinci, sredstva za ovaj zna?ajan projekat mogu uplatiti na : Žiro ra?un:510-12295-15 Detaljnije informacije... Vazhdo

June 18, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Komente (1)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

??????????:????? ??? ???????, ?o?a??e – ?a??a, ?????? ???????
????? ??? ???????, ?o?a??e – ?a??a, ?????? ???????,98000 ?????????? ??????, ??????? ??????? ? ??????? ?????? ????? ? ??????????? ??????? ????? ???????.Electricity ? ???? ????: 20 € ?????????? ???? ??? ????????? ?????????????? ???????????, ??????????, ???????????. 1.???????: + 382 (0) 69 027 347 2.???????: + 382 (0) 30 423 094 3.???????:+ 382 (0) 30 423 092 ????????????? ?????? ??????????? ?????????????? ????????? ? ????????????? ??????? ?????????????? ?????? ?????? ??????? ??? ??????? ? ??????. ?????? ???????? ????????????????... Vazhdo

June 10, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on ??????????:????? ??? ???????, ?o?a??e – ?a??a, ?????? ???????
Tags: , , , , ,

??????????:???,??? ????? ????? ???????
??????????? ? ?????? ? ??????????, ?? ???????? ???????? ? ???? ???????? ????, ?????? ??? ?????? ???????? ??????????? ???????? ???????? ?????? ? 1 ?????? 2002. ??????????? ?? ???? ? ????? ?????? ???. ???????????? ??????? – ??? ?????? ?????? ???? ??????? ? ??????????, ????????????????? ????? ????? ???? ???????? ?? ??????. ???????? ??????? ? ?????? ???????? ??????? ????? ? ?????? ??? ?? ?????, ??????? ? ??????? ????? ???????? ?????????????. ??????? ?? ???????????? ???????? ? ??????????, ???????, ??? ???????, ???? ? ?????? ??????? ?????. ????????... Vazhdo

April 30, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on ??????????:???,??? ????? ????? ???????
Tags: ,

??????????. MetriCo ???????? ??? «??????» ????? ?????????? 25 ???. ????
???????? Barkli Montenegro (?????? ? ?????? ?????????? “??????”) ????????? ??????? ? ?????????????? ? ????? ?? ??????? ????????-???????????? ???? ?????? – MetriCo. ???????? ????????? MetriCo ???????? ??????????? ??????????? ?? ??????? Hotel Iberostar Otrant Beach ? ??????????, ??????? ??????????? ?????????? “??????”. ?? ???????? ???????? ???????? ???????????? ???????? ???????? ????????????? ???????? ??????? ?????, ? ????? ????????? SPA-?????, ???????? ? ???????? ????????. ?????????? ????? ??????????? ??... Vazhdo

February 20, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on ??????????. MetriCo ???????? ??? «??????» ????? ?????????? 25 ???. ????
Tags: , , , , , , ,

?????????? ??????????? ??????????
??????? ??????? ???? ????? ?? ???? ??????????????? ?????? ? ?????????? ???? ?????????? ????? ?????? ?????????. ??????????? ?? ?????? “??????????? ???????????? ?????????????” ?? ?????? ??????? ???????? ?????? ????????? ?? ????? ????????????? ???? ????? ?????????? ?? ?????? ???????. ??? ???????? ? ????, ??? ????????????? ? ????????? ????? ????? ??????????? (? ??? ????? ??????????) ?????????? ? ?????????? ?????? ?????, ? ?????????? ???? ????? ?????????????? ???.??????? ? ???, ??? ????????????? ?????????? ????????? ???? ??????????,... Vazhdo

February 11, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on ?????????? ??????????? ??????????
Tags: , , ,