Montenegro

Ada Bojana, lepota ili porok
Foto: Press Online Reporteri Pressa na najčuvenijoj nudističkoj plaži na Balkanu Pet evra – Ulaz u kamp se plaća pet evra po vozilu plus evro po osobi u kolima. Ali ima i drugi put, jeftiniji, koji košta – malo plivanja preko reke. Sloboda – Prvi osećaj nelagodnosti i straha od tuđih pogleda brzo nestaje jer nema zagledanja koje bi se dalo očekivati; zapravo niko nikog ne gleda. Ada Bojana poslednjih godina privlači sve one kojima je muka od vašarske budvanske atmosfere, ljubitelje gušta i morskih specijaliteta,... Vazhdo

July 21, 2011  :: news :: Comments Off on Ada Bojana, lepota ili porok
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ada, oaza za uživanje
Turizam – Ulcinjski pijesak i temperatura mora do 27 stepeni – prava su atrakcija za turiste ULCINJ – U plažnom baru na Adi Bojani, na ušću gdje se Bojana desnim krakom uliva u Jadran, veoma je živo ovih dana. Zgodne konobarice šetaju plažom i služe goste koji svoj koktel žele da popiju ispod suncobrana. U restoranu „Maestral“ na nudističkoj plaži – 200 metara dalje – Njemci se slade brancinom. Podnevno sunce „prži“, tamni ulcinjski pijesak se užario, a veliki broj prisutnih je u vodi jer temperatura... Vazhdo
Ferma e dhive nga Selatin Gjeloshi në Kravarë – Video
Vlerësimet për prodhimtarinë blegtorale te dhive nga prodhuesi Ulqinak nga Kravari është u kryer prej shume vitesh. Sidoqoftë shumë nga fermerët nuk janë në dijeni për praktikat e vlerësimit te fitimeve me përcaktimin e prodhimtarisë efektive dhe joefektive. Mundësia qe të dokumentohen dhe analizohen të dhënat bazuar në performancen e kafshës dhe krahasimi i tyre me mesataren e performances së kopesë është mjet i rëndësishëm për vlerësim. Selatin Gjeloshi si menaxhues të fermës, prodhuesit blegtoral duhet... Vazhdo
+18: Pun Ulcinj to je neočekivano – Video nudista
Tako se kretala turistička amplituda na Ulcinjskoj rivijeri, od minusa do rekorda,gde su u junu izostali gosti  u većem broju, dok je avgust  prebukiran. U poređenju s jun i juli,  sezonom 2010. godine, povećanje u proseku iznosi više od 30 odsto ili kao rekordne 2008. godine. Ulcinjskii hoteli su popunjeni do poslednjeg mesta, a u privatnim kućama je isto. Vlasnici privatnog smeštaja u odnosu na isti period lane beleže povećanje izdavanja soba u iznosu od čak 40 odsto. Svi u Ulcinj su pod opsadom turista. Prema izdanju DAN... Vazhdo
Kërkesat e KNSH-së për arsim në shkollat në gjuhën shqipe në Mal të Zi – Video
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Ulqin, më 12. 07.2011   KUMTESË PËR MEDIA- Press   Lënda: Njoftim për  kërkesat e KNSH-së për çështje të arsimit në shkollat më mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi Këshilli Nacional i Shqiptarëve (në vayhdim, KNSH) si përfaqësues dhe prezantues i  shqiptarëve  në  Malin e  Zi,   lidhur  me pozitën dhe statusin e shqiptarëve në fushën e arsimit, Ministrisë së Arsimit... Vazhdo
Montenegro: asta per leasing a lugno termine del complesso di Valdanos Ulcinj
Il Montenegro avvia un´asta per l´assegnazione del leasing a lungo termine del complesso militare – turistico di Valdano Ulcinj; al procedimento potranno partecipare investitori internazionali con una comprovata capacità finanziaria e un´esperienza consolidata nella progettazione, costruzione e gestione di grandi resort a uso misto: il contratto avrà una durata di 90 anni e include la costruzione e gestione del relativo complesso turistico. Le condizioni per la partecipazione all´asta sono restate le stesse di un precedente... Vazhdo
Rruga Ulqin – Sukubin premtim i Gëzim Hajdinagës
Kryetari i komunës së Ulqinit para kryeministrit të Malit të Zi,z.Igor Lukshiq vlerësoi shumë të rëndësishme lidhjen e  segmentit rrugor Ulqin – Sukubin me rrugën e kufirit me Shqipërin,Muriqan  për zhvillimin e kësaj zone, duke theksuar se ndërtimi i këtij segmenti është një premtim i mbajtur i qeverisë. Kryetari Hajdinaga u shpreh se rruga Ulqin – Sukubin – Muriqan shumëfishon marrëdhëniet tregtare,turistike dhe marrëdhëniet e gjithanshme me Shqiperin,Kosovën dhe Maqedoninë.“Rruga Ulqin... Vazhdo
Intervistë me Selatin Gjeloshin,Drejtor i Hotel Mediteran Ulqin
Njëri ndër hotelet më të njohura në Ulqin Hoteli “Mediteran”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, këto ditë kishte një numër të mjaftueshëm të turistëve kryesisht të huaj.Koha me temperatura të larta ka bërë që sot në këtë pikë turistike të ketë numër të madh të turistëve. Sipas drejtorit të Hotel Mediteranit z.Selatin Gjeloshi këto ditë ka shumë turistë që na vijnë nga Gjermani, Çekia, Polonia, Hungaria,Kosova dhe vendet tjera dhe kjo vërteton faktin se në Ulqin po rikthehen turistët... Vazhdo

June 21, 2011  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me Selatin Gjeloshin,Drejtor i Hotel Mediteran Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tenders for Ulcinjska Rivijera and Valdanos are opening soon
Tender Commission for Tourism, at the meeting that on 13th June, adopted a decision on the sale of 63.5273% of the share capital of HTP, Ulcinj Riviera “AD Ulcinj” accompanied with a long term lease of land owned by the state of Montenegro. Tender will provide the land, on which there are hotels and other businesses, as well as land that provides documentation for the construction of tourism facilities and other facilities, to the successful bidder for a long-term lease of 90 years. Public Invitation will be published on Monday 20th... Vazhdo

June 17, 2011  :: news :: Comments Off on Tenders for Ulcinjska Rivijera and Valdanos are opening soon
Tags: , , , ,

Toke per shitje,në Shtojë të Ulqinit,vis-vis,plazhit Copacabana
Në Plazhin e Madhë vis-vis plazhit Copacabama – Shtojë të Ulqinit  Tokë – Truall në shitje– 1500 metra katror, toka është me sipërfaqe të rafsht dhe  me shikim të gjërë ne  hyrjen e Plazhin Kopakana.Trualli – Toka Gjindet ne afersi të kishës në Shtojë, dhe në afertësi 5 metra të rruges kryesore që çon për Ulqin. Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,Hotel,apartemente,villa,bungallo,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër.Toka mundet të shitet edhe aqë sa ju nevojitet... Vazhdo

Page 20 of 48« First...10...1819202122...3040...Last »