Boshko Strugar

Ambasadori i Gjermanisë kërkoin nga Hajdinaga
Kërkesë për prani më të madhe të gjuhës gjermane në shkolla Ulqin – Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Podgoricë, Peter Platte, kërkoi në takimin që zhvilloi të hënën me kryetarin e komunës së Ulqinit, Gezim Hajdinaga, dhe drejtorët e disa shkollave të Ulqinit që gjuha gjermane të jetë më e pranishme në këto shkolla. Në njoftimin për media të zyrës së kryetarit të Komunës së Ulqinit, thuhet se ambasadori Platte “insistoi që gjuha gjermane t’u ofrohet nxënësve si gjuhë e huaj... Vazhdo