Balkan Networking

Ex-President Bill Clinton in Montenegro,Balkan Networking – Video
Inaugural Conference of the Balkan Networking for Social Empowerment of South-Eastern Europe with Keynote addresses by Bill Clinton, founder of the William J. Clinton Foundation and 42nd President of the United States will be held in Budva , May 22, under the auspices of the Government of Montenegro and the Atlas Foundation. RTV ATLAS Bill Clinton merr pjesë në një konferencë në Budvë të Malit të Zi Me ftesë të Qeverisë së Malit të Zi dhe të Grupit malazias “Atlas”, ish- presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës,... Vazhdo

May 7, 2011  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Ex-President Bill Clinton in Montenegro,Balkan Networking – Video
Tags: , , ,