100 vjetori i pamvarsisë

Topalli: Nderim Ulqinit,Vlorës, Shkupit dhe Prizrenit,akteve të themelimit të shtetit shqiptar
Kuvendi i jep komunës së Ulqinit në shenjë simbolike botimin e Akteve të Themelimit të shtetit shqiptar. Fjala e kryetarit të komunës së Ulqinit, zotit Nazif Cungu Në kuadër të aktiviteteve për 100-vjetorin e pavarësisë, Kuvendi i Shqipërisë zhvilloi sot një ceremoni nderimi të komunave të Prizrenit, Çairit në Shkup, Ulqinit dhe Bashkisë së Vlorës, gjatë së cilës krerëve të këtyre komunave iu dorëzuan në shenjë simbolike Aktet e Themelimit të shtetit shqiptar. Në emër të komunës së Ulqinit, aktet... Vazhdo

October 19, 2012  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Topalli: Nderim Ulqinit,Vlorës, Shkupit dhe Prizrenit,akteve të themelimit të shtetit shqiptar
Tags: , , , , ,

Koncert në Katërkollë për nder të 100 fëmijëve nga Kosova,100 fëmi për të festuar 100 vite pamvarësi
Koncert në Katërkollë për nder të 100 fëmijëve nga Kosova, 100 fëmi për të festuar 100 vite pamvarësi Për të gjashtin vit organizohet ardhja e fëmijëve nga Kosova, nga shoqata “Grupi veteranët e arsimit”me kryetare zonjën Naxhije Buçinca në bashkëpunim me shoqatën “Anima”dhe grupin e grave intelektuale nga Ulqini dhe Ana e Malit. 100 fëmi, një simbolik mjaft e qëlluar me një përvjetor të rëndësishem të historisë sonë 100 vjetorin e pamvarësisë.Është kjo nji mundësi shumë e mirë... Vazhdo