100-vjetori

Koncert në Katërkollë për nder të 100 fëmijëve nga Kosova,100 fëmi për të festuar 100 vite pamvarësi
Koncert në Katërkollë për nder të 100 fëmijëve nga Kosova, 100 fëmi për të festuar 100 vite pamvarësi Për të gjashtin vit organizohet ardhja e fëmijëve nga Kosova, nga shoqata “Grupi veteranët e arsimit”me kryetare zonjën Naxhije Buçinca në bashkëpunim me shoqatën “Anima”dhe grupin e grave intelektuale nga Ulqini dhe Ana e Malit. 100 fëmi, një simbolik mjaft e qëlluar me një përvjetor të rëndësishem të historisë sonë 100 vjetorin e pamvarësisë.Është kjo nji mundësi shumë e mirë... Vazhdo
Ulqini shënoi 100-vjetorin e lindjes së Nënë Terezës – Video
Në prani të autoriteteve vendore , ministrave  e deputetëve  shqiptarë,  përfaqësuesve  të klerit dhe  të institucioneve kulturore e arsimore  në  Ulqin u shënua 100-vjetori i  së Nënë Terezës, me ç’rast  u vlerësua lart figura e nobelistes shqiptare . Ky përvjetor u organizua nga Bashkimi i Krijuesve Shqiptarë në Malin e Zi në bashkëpunim me  Qendrën për  Kulturë- Bibliotekën e  Ulqinit.  Pas fjalës përshëndetëse të moderatoes së kësaj veprimtarie, Ardita Rama, në emër të  Bashkimit të... Vazhdo

July 2, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Ulqini shënoi 100-vjetorin e lindjes së Nënë Terezës – Video
Tags: , , ,