Vdes në moshën 80 vjeçare anëtari i kongresit amerikan, Tom Lantosh
Zëri i Amerikës 11-02-2008   Anëtari i njohur i Kongresit amerikan, Tom Lantosh, i vetmi i mbijetuar i Holokaustit i zgjedhur në kongresin amerikan, vdiq në moshën 80 vjeçare. Zëdhënësi i tij e bëri njoftimin sot në mëngjes.Para një muaji ai njoftoi se nuk do të kandidonte për një mandat tjetër pasi ishte diagnostikuar me kancer në ezofag.Demokrati Lantosh nga Kalifornia u zgjodh anëtar i Dhomës së Përfaqësuesve të kongresit amerikan në vitin 1980 dhe po shërbente mandatin e 14-të. Ai ishte kryetar i Komisionit... Vazhdo

February 11, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Vdes në moshën 80 vjeçare anëtari i kongresit amerikan, Tom Lantosh
Tags: , , , , , , , , , , , , ,