7 marsi

Këshilli Nacional Shqiptar në Mal të Zi  shënoi ditën e mësuesit
Këshilli nacional i shqiptarëve shënoi mbrëmë në Ulqin 7 marsin – Ditën e mësuesit, 125 vjetorin e hapjes së shkollës së parë shqip. 7 Marsi-Dita e Mësuesit është një datë e shënuar kombëtare e cila ka filluar të kujtohet edhe ndër shqiptarët në Malin e Zi. Kjo datë është festë që shërben për të vlerësuar traditat më të mira të shkollës kombëtare shqipe, figurës së nderuar të mësuesit dhe të gjithë punëtorëve të arsimit. U kujtuan me respekt të gjithë mësuesit shqiptarë në Malin e Zi,... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga: Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit
Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga ka uruar të gjithë mësuesit për festën e 7 marsit gjatë një takimi që ka pasur me drejtorat e shkollave. Dëshiroj që sot të uroj nga zemra të gjithë mësuesit me rastin e 7 marsit dhe t’i përgëzoj përzemërsisht për misionin e tyre të madh për veprën emancipuese, humaniste dhe evropiane. Mësuesit janë ata të cilët hapin për fëmijët tanë dyert e shtëpisë më të bukur të njerëzimit, dyert e shtëpisë së dijes, andaj faleminderit dhe urime! Sinqerisht... Vazhdo

March 7, 2011  :: Politika :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga: Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit
Tags: , , ,

Urimi juaj për 7 Marsin – Ditën e Mësuesit
Dita e Mësuesit është simbolika e përpjekjeve të vazhdueshme plot sakrifica për ta pasur atë që na takon dhe për ta ruajtur përjetësisht shkollën shqipe në Ulqin dhe rethinë, e cila pati një rrugëtim të vështirë dhe të gjatë. “Kjo datë shënon një ditë të veçantë dhe të rëndësishme për popullin tonë e që na bën të kujtojmë shumë viktima dhe të na shërbejë për të na nxitur e motivuar për punë gjithnjë më të mirë e për përgjegjësi më të mëdha ndaj atyre me të cilët punojmë – nxënësve,... Vazhdo